Ağrı da Fuhuş Operasyonu,Çok Sayıda Gözaltı Var

Ağrı da uzun süredir beklenen fuhuş operasyonu için düğmeye basıldı 6 kişi gözaltına alındı.

Ağrı da Fuhuş Operasyonu,Çok Sayıda Gözaltı Var

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma  kapsamında Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak büro ekiplerini  tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda 6 kişi Fuhuşa teşfik etmek suçlaması ile 6 Kişi gözaltına alındı.
Güvenlik güçleri tarafından uzun süreli gerçekleştirilen teknik ve fiziki çalışmalar sonrasında gerçekleştirilen operasyonda Fuhuşa teşfik fuhuşa aracılık etmek şüphesi ile 34 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
Yapılan  operasyon sonucunda 6 kişi göz altına alınırken fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu 4 kadınında yapılacak işlemler sonrası sınır dışı edileceği bilgisi edinildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nuryen irak
Nuryen irak - 3 yıl Önce

Ağrıda dolmuş sıkıntısı yaşıyoruz duraklarda 45 dk bekledim fakat gelen dolmuşların şöföri dolu diye işaret edip geçiyorlar dolu değildi öyleysefe peşpeşe gelsinler maddi durumumuz iyi olsaydı taxsi tutardım ve benim gibi vatandaşlar hep bu sıkıntıyı yaşıyorşar lütfen buna çare bulun başkanımız iyi güzelde getirdi dolmuşları ama bizler halen sabahın soğuğunda dakikalaeca dolmuş bekliyoruz

Balım İrem
Balım İrem - 3 yıl Önce

Allah kahretsin sizi, onun için virüs geldi, lanet olsun size

Fermo
Fermo - 3 yıl Önce

Niye alıyorsunuz abi ihtiyac var demek bırakın

Évhânımı
Évhânımı - 3 yıl Önce

Beñ dört çördüklü eĺéşķiŕt oturmaktyim sızden ricam evleré iş vermenizkı baýañlarda keñdı eķonomık öźğüŕĺukĺérıni iĺimizin ğeĺismesı iciñ bu çok önemĺı

Reis bey
Reis bey @Évhânımı - 3 yıl Önce

Bende eleskirtliyim çok beklersin bunu

ibo
ibo - 3 yıl Önce

bunu savcı beye söyleyim

Leblebi
Leblebi - 3 yıl Önce

bizim niye haberimiz yok

Cihan
Cihan - 3 yıl Önce

Böyle haberler sevindirici haberler

Uçar enes
Uçar enes - 3 yıl Önce

İyi olmuş


SIRADAKİ HABER