Ağrı'da Köpeklerin Saldırısına Uğrayan2 Kardeşten Biri Öldü

Ağrı da aynı gün yaşanan köpek saldırısında 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Ağrı'da Köpeklerin Saldırısına Uğrayan2 Kardeşten  Biri Öldü

Ağrı’nın Patnos ilçesinde yaşanan korkunç olayda köpeklerin saldırısına uğrayan 3 çocuktan biri yaşam 15 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Olay 14 Haziran tarihinde gerçekleşti.

Ağrı’nın Patnos ilçesi Akdilek Köyünde 5 yaşındaki Nehir Aktekin ve saat 10:00 sularında başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.Köpek saldırısından yaralı olarak kurtulan Nehir Aktekin önce Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı burada yapılan müdahalenin ardından Trabzon’a sevk edildi.

banner47
Başıboş köpeklerin saldırısı bununla bitmesi saat 12:00 sularında bu kez 2 Yaşındaki Ali Asaf Aktekin köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Yaralı Ali Asaf Aktekin çevredekilerin farketmesi üzerine köpek sürüsünden kurtarılarak Patnos Devlet Hastanesine götürüldü.

Hayati tehlikesi bulunan Ali Asaf buradan sevk edildiği Van Eğitim Araştırma Hastanesinde sürdürdüğü yaşam mücadelesinin 15.gününda hayatını kaybetti.

Küçük çocuğun cansız bedeni Akdilek Köyünde toprağa verilirken vatandaşlar butür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için yetkilileri göree davet ederek başıboş köpeklerin toplatılmasını istedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali tezer
ali tezer - 2 yıl Önce

başıboş itleriniz dün 2 yaşında patnosta bir çocuğu daha öldürdü.
islamdan başka yollar cehnneme çıkar.
cennet sanmayın.insan öldürmeye katkıdan dolayı çıkmamk üzere düşersiniz.
köpek görevini yapıyor şuçlu değil
suçlu onu başıboş yaşatan geri zekalı vicdansız hain insanlardır

Vatandaş
Vatandaş @ali tezer - 2 yıl Önce

Konunun İslam'la ne ilgisi var. O bir inanç meselesi... İnançsızların gözünden bakınca kurban bayramı da vicdansızlıktır... Başıboş köpeklere karşıyım.

ali ne diyon
ali ne diyon @ali tezer - 2 yıl Önce

ali ne diyon ali

Misafir
Misafir - 2 yıl Önce

Hemen hemen herkesin sevdiği kuzular, atlar, tavuskuşları gibi uysal türler bile sokaklarda olsalar yadırgarız. Hal böyleyken sadece belli bir azınlığın sevdiği köpek türüne tanınan bu ayrıcalığın nedeni merhamet ticareti yapanların para sevgisi, insan nefreti, insan sevmezliği olabilir ancak... Kolları bacakları kopan, ağzı, yüzü, kafa derisi parçalanan vatandaşların, feci şekilde sayısız ölümün başka açıklaması olamaz. İstediğimiz saatte, istediğimiz sokakta, caddede, sahilde yürüyebilmeli, koşabilmeli, bisiklete binebilmeliyiz. Köpekler evcilleştirilmediği, evde, bahçede bakılmadığı sürece potansiyel birer yırtıcıdır, kolaylıkla çeteleşirler. Gelişmiş ülkelerdeki gibi başıboş köpekler sokaklardan toplanmalıdır. Köpeklerin de sürünmesini, zarar görmesini engelleyecek başka yol yoktur. Hindistan’la aynı ligde olmamalıyız.

Reis
Reis - 2 yıl Önce

Sürü halinde gezen köpekler en büyük tehlikedir. Çünkü sürü halinde dolaştıklarında avlanma iç güdüsüyle hareket ederler. Gözlerine kestirdikleri zayıf kişileri (özellikle çocukları) av olarak görürler. Gözünüzde masum bir köpek olarak görebilirsiniz ama köpeklerin doğası budur. Bu yüzden;
Kimse kusura bakmasın. Çocukların canı mı daha kıymetli köpeklerin mi? Yetkililer herhangi bir şey yapmıyorlarsa sokak bütün köpekleri vurmayan aptaldır.

Ağrısız
Ağrısız - 2 yıl Önce

Başıboş köpekler özellikle geceleri çeteleşme davranışı gösterip vahşileşiyor. Hepsinin toplatılıp uyutulması lazım en azından büyük bir kısmının. Kedilerin bile çoğu kısırlaştırılmalı çünkü kışları eziyet çekiyor o yavrular ayrıca çoğu sokak hayvanı da hasta.

abdullah s.
abdullah s. - 2 yıl Önce

ali teşekkürler kendini savunucu zannedenlere hakkını teslim etmişsin

04
04 - 2 yıl Önce

Sorumluların acilen cezalandırılması gerekiyor.O çocuğun canının hesabı verilmeli

Patates
Patates - 11 ay Önce


SIRADAKİ HABER