Ağrı'da Kur'an-ı Kerim'e Büyük Saygısızlık

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yüce kitabımıza yapılan büyük saygısızlık sonrası haber verilmesi üzerine bakımı yapılan kitaplar Camiye teslim edildi.

Ağrı'da Kur'an-ı Kerim'e Büyük Saygısızlık

Doğubayazıt Belediyesi yaşanan talihsiz olaya ilişkin bir açıklama yaparak durumu kınadı.

Doğubayazıt Belediyesinden yapılan açıklamada ;

''Belediyemize bağlı Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Büyük Ağrı Mahallesi Özlem sokakta çöp konteynerine atılan 20 den fazla kutsal kitabımız KURAN-I KERİM, Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar ve yönetim tarafından Ahmed-i Hani Camii imamına teslim edildi.
Günlük rutin olarak yapılan temizlik çalışmaları esnasında personellerimiz tarafından bulunan ve çöp konteynerine atılan yaklaşık 20 den fazla KURAN-I KERİM, Yasin sureleri ve ayetlerin olduğu 30’a yakın kitap, vicdanımızın sorgulanması gereken görüntülere sahne oldu.

Bu nasıl vicdandır?  Dedirten olaya kayıtsız kalmayan Belediye Başkanımız Sayın yıldız Acar’ın talimatı ile toplanan KURAN-I Kerim’ler, bakımları yapılarak Ahmed-i Hani camisine teslim edildi.
Vicdanın ve manevi duyguların sorgulanması gereken bu çirkin olayın hiçbir açıklamasını yapamıyor, Doğubayazıt Belediyesi olarak halkımız adına kınıyoruz.''ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafacan
Mustafacan - 2 yıl Önce

Kurânı kerim helime vanbe kafirler için yaşaşın cehennem

Birisi
Birisi - 2 yıl Önce

Yecüc mecüc bunar

Ŕeyyan
Ŕeyyan - 1 yıl Önce

Kuran kerim kutsal kitapta

SIRADAKİ HABER