Ağrı'da ''Kurumlar Göçü'' Yaşanıyor

Ağrı'da kurumlar göçü yaşanıyor tüm kurumlar kentin batısına kaydırılıyor

Ağrı'da ''Kurumlar Göçü'' Yaşanıyor

Geçtiğimiz günlerde Ağrı Adalet Sarayı'nın Şeker Fabrikası arazisi üzerinde tahsis edilecek alana inşaasının duyurulmasından sonra Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi bu kez de İl Emniyet Müdürlüğü binası kompleksi ve lojmanlarının yapımı için yine şeker fabrikası arazisi üzerinde 68 dönümlük alanın tahsis edildiğini mesajla duyurdu.

Daha önce Ağrı Valiliğinin de  DSİ arsası üzerine inşa edileceği valilik tarafından ilan edilmişti. Ağrı'da tüm resmi kurumların aynı bölgede konumlandırılması ''Ağrı da Kurumlar Göçü '' olarak espritüel bir yaklaşıma sebep oldu. Vatandaşlar Şeker Fabrikasının arazilerinde yapılacak kurumların artması ile birlikte fabrikanın yeniden kapanacağı düşüncesiyle kararlara itiraz ederken kurum binalarınından çok istihdama yönelik mesajlar beklediklerine vurgu yapıyorlar.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünün de bu alana kaydırılması ile birlikte merkezde İl Sağlık Müdürlüğü, Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi ve yapılmakta olan Belediye Binası dışında bir kurum kalmayacak gibi görünüyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER