Ağrı'da Kuyumcuya Silahlı Saldırı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde faliyet gösteren Aytaç Kuyumculuğa silahlı saldırı düzenlendi

Ağrı’da Kuyumcuya Silahlı Saldırı

Dün saat 16:45 sularında meydana gelen saldırıda vücuduna 5 kurşun isabet eden kuyumcu ağır yaralandı.

Olay dün saat 16:45 sularında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Ağrı Caddesinde meydana geldi.

Aytaç Kuyumculukta yaşanan saldırı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İş yeri sahibinin ofiste olduğu sırada dükkana giren parkalı ve yüzü maskeli bir kişi elinde bulunan siyah poşetteki susturucu takılı silahı poşetten çıkardıktan sonra iş yeri sahibin içinde olduğu ofise giriyor .Burada iş yeri sahibine ateş eden saldırgan iş yeri sahibi aldığı kurşun yarası ile tezgah tarafından kaçmak istiyor tezgah tarafından açılan kapıdan yere düşen kuyumcunun başında bir süre daha bekledikten ve birkaç kez daha ateş ettikten sonra saldırgan silahını tezgah üzerine bıraktığı siyah poşetine tekrar bırakarak olay yerinden ayrılıyor.

Saldırganın soğuk kanlı tavırları ve tezgahta bulunan altınları almadan olay yerinden ayrılması olayın soygundan çok husumet kaynaklı olduğu yönünde değerlendiriliyor.

İşyeri sahibi Kazım Aytaç’ın yardım çağrıları üzerine bölge esnafı tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı Kazım Aytaç’ı Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine götürdü burada yapılan müdahalenin ardından yaralı Kazım Aytaç Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kurşunların omurilik bölgesine, karın boşluğuna, akciğer ile kalbine isabet ettiği Kazım Aytaç’ın Ağrı da tedavisine devam ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 18:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
halef
halef - 2 yıl Önce

Allah yapanin belasini versin en kısa zamanda polisimiz askerimiz yakalar inşAllah

halef
halef - 2 yıl Önce

Allah yapanin belasini versin en kısa zamanda polisimiz askerimiz yakalar inşAllah

SIRADAKİ HABER