Ağrı'da Sağlık Çalışanına Karantina Dayağı

Karantina kurallarını ihlal ettiği için güvenlik güçleri tarafından ceza kesilen vatandaş sağlık çalışanına saldırdı.

Ağrı'da Sağlık Çalışanına Karantina Dayağı

Olay Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde meydana geldi.

Karantina kurallarını ihlal ettiği için hakkında cezai işlem uygulanan vatandaş olaydan sorumlu tutuğu sağlıkçıya sokak ortasında saldırdı.

Edinilen bilgilere göre Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde geçtiğimiz cuma günü filyasyon çalışmalarından sonra karantinada olan vatandaşların kontrol tespiti yapılırken karantinada olması gereken H.H. karantinada olmadığı gerekçesiyle polisler tarafından ceza yazıldı.

Bir gün sonra filyasyon ve karantina tespit çalışmalarında bulunan sağlık memuru A.D. yolda arabasının önü kesildi ve iddialara göre polis ekiplerinin yazdığı cezanın sağlık personellerinin filyasyon ve karantina çalışmalarından dolayı olduğu öne sürülerek sağlık personeli darp edildi.

Aracına zarar verildi.

Olay sonrası darp raporu alan A.D.  F.H  ve H.H. den şikayetçi oldu. Olay sonrası sosyal mesafeyi bozma gerekçesiyle saldırganlar F.H ,H.H  ve sağlık memuru A.D.'ye de ceza yazıldı. olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2021, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veysi guney
Veysi guney - 3 yıl Önce

Derhal kaymakam beyin o marketi kapatması gerekir bu nasıl bir sistem dirki karantinada olan birisi markette çalıştırılıyor ve market halen açık o zaman aylardır neden iş yerlerimiz kapalı

Ali Taşdemir
Ali Taşdemir - 3 yıl Önce

Karantina da olan birini markette çalıştırmak suç değilmiş hiç bir yaptirim yapılmadığına göre ya burda markettci çok torpilli yada yoneticiler acizler .. yol kesip darp etmek dağ başında mi yaşıyor uz . Maskesiz gezene ceza ama karantina da olan birini markette çalıştırmak ve ceza bile yok .o markete günde kaç kişi geliyor bu yönetim bu idare ile bu virüs de bitmez adam kayirmada . Sağlıkçılar sizi hiç sevmiyorum çünkü önemsiz insanlara çok önem veriyorsunuz....

SIRADAKİ HABER