Ağrı da Sahte Gelin Operasyonu, 3 Gözaltı

Show Tv de Didem Aslan'ın programı ile bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Sahte Gelin çetesi üyesi olmak iddiası ile Ağrı Merkezli operasyon başlatıldı

Ağrı da Sahte Gelin Operasyonu, 3 Gözaltı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde evlenme vaadi ile bir çok kişiyi dolandıran organize suç örgütüne yönelik başlatılan operasyonda Artvin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile 3 kişi gözaltına alındı.

Türkiye'nin 34 ilinde  evlilik vaadi ile çok sayıda kişiyi yaklaşık 5 Milyon Türk Lirası dolandıran çeteye yönelik olarak başlatılan operasyonda Ağrı ve Van'da iki kişi gözaltına alındı

Artvin'in ardanuç ilçesinde sahte gelin çetesince dolandırılan bir kişinin şikayeti sonrası Artvin Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında ''Nehir Naz''lakaplı sahte gelin Hülya S.

Artvin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince canlı yayın sütüdyosunda gözaltına alındı.

Ağrı Doğubayazıt merkezli organize suç örgütünün 34 ilde yaklaşık 5 milyon liralık dolandırıcılık olayı yaptığı mağdurlardan   Artvin ili Ardanuç ilçesindenolan şahsın şikayeti sonrası  Artvin İl Jandarmakomutanlığınca yapılan araştırmalarda olayın şüphelileriniden Hülya S. ve beraberindeki Y.B, K.T isimlişahıslar yakalandı.

Artvin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine Artvin İl Jandarma Komutanlığınca Hülya S. İstanbulilinde Show tv stüdyolarında K.T ve Y.B isimli şahıslarda Ağrı ve Van illerinde yakalanarak organize suç örgütü üyesi olmaktan Artvin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 yıl Önce

Memleketimiz meşhur oldu

SIRADAKİ HABER