Ağrı'da Toplu Balık Ölümleri Vatandaşları Tedirgin Etti

Ağrı Murat Nehrinde toplu balık ölümleri korkuttu

Ağrı’da toplu balık ölümleri görüntülendi

Ağrı’da köylülerin kamerasına yansıyan toplu balık ölümleri endişelendirdi.

Ağrı Murat Nehrinde vatandaşların cep telefonu kamerası ile çektikleri görüntülerde ki toplu balık ölümlerinin nedeni merak ediliyor.

Tutak Hamur arası Hamur deresi dediğimiz bölgede çekilen görüntülerde onlarca balığın su yüzeyinde ölü olarak bulunması sonrası yaşanan balık ölümlerinin bir kimyasaldan mı kaynaklandığı yoksa derede patlayıcı marifeti ile balık avımı yapıldığı sorularını gündeme getirdi.

Tekstil Kent’in kurulmasının ardından Ağrı da ilk kez görüntülenen tüyler ürpertici görüntüler fabrikalar kimyasal atıklarını Murat Nehrine mi döküyor sorusunu akıllara getirdi.

İlk kez karşılanan bu duruma ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken bahse konu bölgede yakalanan balıkları tüketen vatandaşlar tedirginliklerini dile getirdi.

Ağrılıların vaz geçilmez damak lezzetlerinden biri olan Murat Balığını tüketmek için Ağrı Valiliğinden bir açıklama yapılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2022, 23:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baykal yandaş
Baykal yandaş - 2 yıl Önce

Sözde işsizliği önlemek için devlet destekli yandaş işe alımlı tekstil kent kuruldu kurulmaz olsaydı çevreyi kirlettiği yetmedi sularımıza zehir akıttı suda balık ve tüm canlılar ölüyor celladına aşıklardan neden ses yok hiçmi vicdan yok makarna kömür akıllarını başlarından almış gibi yazıklar olsun.

SIRADAKİ HABER