Ağrı Dörtyol Bitme Noktasında

Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın ardından yol kısmen trafiğe açıldı

Ağrı Dörtyol Bitme Noktasında

Yaklaşık 3 aylık çalışmanın ardından Ağrı Merkez Dörtyol Kavşağında ki Battı Çıktı İçin sona gelndi.

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın incelemelerde bulunduğu merkezde Erzurum Caddesi ve Hani Baba Caddesinde ki trafik akışı normale dönerken Kağızman Caddesi ve Yeni Van Caddesi güzergahının da battı çıktı ile eş zamanlı olarak 10 gün sürecek çalışmaların ardından faliyete geçmesi bekleniyor.

Ağrı Valisi Süleyman Elban çalışma alanında incelemelerde bulunduktan sonra asfaltlanan yolda ilk araç geçişini makam aracı ile gerçekleştirdi. Kentin doğu ve batı güzergajlarının açılmasının trafiği bir nebze rahatlatması bekleniyor.

Vali Elban  Bulut İnşaat yetkililerinden gerekli bilgileri aldıktan sonra Cumhuriyet Caddesinde ki çalışmalarıda yerinde inceledi.Elban çalışmalardan dolayı vatandaşların memnuniyetinden duyduğu mutluluğuda paylaştı.

Elban yaklaşık 1 hafta sonra battı çıktının gündemlerinde olmayacağını söyledi.Vatandaşların battı çıktıya Süleyman Elban ismi yakışır teklifine teşekkür eden Elban İnşallah Kasım ayında Valilik olarak yeni projeleride sizlere sunacağız ,dedi.Elban'a incelemeleri sırasında Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın eşlik etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Elban, “Altgeçit Kavşağı projesinin kasım ayının ikinci haftası biteceği hakkında bize bilgi verildi. Yağmur ve olumsuz hava şartlarına rağmen biz 15 gün daha erken bitirdik. Bugün burada asfaltlama çalışması tamamlama aşamasına geldi. İnşallah bir hafta içerisinde alt ile birlikte yan yolları da tamamlamış oluruz. Dolayısıyla köprü tamamen hizmete girer” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER