Ağrı İ.Ç. Üniversitesi 15 Kişilik İş İlanına Çıktı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine 15 yeni personel alımı yapılacak

Ağrı İ.Ç. Üniversitesi 15 Kişilik İş İlanına Çıktı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesinde çalıştırılmak üzere en az 4.500 TL maaşlı kamu personeli alımı yapılacak.


Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından yapılan kamu personeli alımı iş ilanı ile 15 kişi personel alımı yapılacak. Üniversite tarafından yapılan açıklamada alınacak personeller için yazılı veya sözlü sınavı olmayacak. 2020 yılı sözlü sınavı esas alınarak personellerin ünvanlara atanması yapılacak.


Memur Alımı İçin Açıklanan Boş Kadro ve Ünvanlar


Memur alımı için üniversite tarafından yapılan açıklamalarda boş kadrolar şu şekilde;


Son Başvuru Tarihi: 15 Aralık 2021

Büro Personeli 3 kişi personel alımı için kadın adaylardan 2 kişi, erkek adaylar arasından 1 kişi bölüm şartı olmaksızın lisans mezunu olup KPSS P3 puanı en az 60 olanlar arasından alınacak.


Teknisyen devlet personeli alımı 2 kişi alımı için adayların erkek olması Önlisans doğalgaz, ısıtma ve sıhhi tesisat ve doğalgaz, doğalgaz ve ısıtma, gibi bölüm mezunları arasından 1 kişi, elektrik önlisans bölüm mezunlarından 1 kişi, KPSS P93 puanları en az 60 olan adaylar arasından seçilecek.


 

Temizlik Görevlisi alımı kamu işçi alımı 5 kişi adaylarının lise mezunu olması ve KPSS P94 puanlarının en az 60 olması şartı bulunmaktadır.


Güvenlik Görevlisi olarak alınacak 5 kamu personeli alımı adayının ön lisan güvenlik bölümlerinden mezun olması, KPSS P93 puanı en az 60 olması şartları aranmaktadır.


Yapılacak kamu personeli alımında tüm kadrolar için aranan şartlardan başlıcaları içinde adayların 18 yaşını doldurması ve 36 yaşından gün almamış olması, KHK lar ile görevden atılanlar ve kamu görevine iadesi kabul görmeyenlerin başvurusu alınmayacak.


Üniversite Personel Alımı Başvuruları Başladı


 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi personel alımı için şartları sağlayan adaylar için başvurular 01 Aralık 2021 tarihinde başlamış olup 15 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek.


 

Üniversite tarafından yapılan açıklamada adayların yukarıda belirtiğimiz tarihler arasında başvurularını Üniversitenin personel daire başkanlığına şahsen yapılması gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 01:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rocky Balboa
Rocky Balboa - 2 yıl Önce

Alınacak personel önceden belli olur ondan sonra duyurulur formalite sınav ona göre yapılır liyakat ehliyet aranmaz bunlar müslümansa ben bunların dininden değilim

Erzi erzi
Erzi erzi - 2 yıl Önce

Adam öğretmen mi alıyor temizlik çimi alıyor belli değil

Bence alan almış alınmayan belli
Bence alan almış alınmayan belli - 2 yıl Önce

Rektör bey bunları almıştır hala hatır kalmasın diye ilan vermistir şayet almadiysa alacak adamlarına göre ilani dizayn edip öyle ilana çıkmıştır onuda seneye SAYIŞTAY raporunda görürüz zaten

gerçek
gerçek - 2 yıl Önce

alınacaklar arasında üniversitede görevli daire başkanının oğlu var mi acaba

SIRADAKİ HABER