Ağrı İ.Ç.Ü Rektörünün Herkesten Sakladığı Fotoğrafları Bulduk

Tabelasını değiştirdikten sonra olumsuzluklar zerine sırra kadem basan Ağrı İ.Ç.Ü Rektörü vatandaşın ultrason için 6 ay sonraya sıra aldığı Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinden aylık yaklaşık 30 bin lira döner sermaye alıyor.

Ağrı İ.Ç.Ü Rektörünün Herkesten Sakladığı Fotoğrafları Bulduk

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü ‘’sakladığı fotoğrafları’’ hükümete yakın stklar ile çektirdiği resimlerle gölgelemek istiyor.

YÖK tarafından içinde Ağrı İ.Ç.Üniversitesininde bulunduğu rektör atama duyurusunun ilana çıkması ile birlikte hükümete yakın stkları makamında ağırlayarak basın ve sosyal medya hesabından paylaşan Rektör Karabulut’un bu görüntülerinin altında sakladığı fotoğraflar gün yüzüne çıktı.

Moda tabirle BÜYÜK FOTOĞRAFA bakılması gereken bu süreçte Ağrı’nın markası üniversitenin içine düşürüldüğü içler acısı durumu ,kendisine destek veren stk larında gölgeleyemeyeceği görüldü.

Ne Tügva  Rektörün tabelasını değiştirdiği için aldığı aylık 30 bin lira döner sermayeyi gölgeleyebildi,ne de Kadem vatandaşın Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde ultrason çekinmek için 6 ay sonraya aldığı randevu fişini.

Rektör Bey’in gölgelenmek istenen gerçek fotoğraf albümü  bunlarla sınırlı değildi.

Onun için Eğitim Bir-Sen’in  ziyareti Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine gelen icranın ihbarname fotoğrafını gölgeleyemedi.

Siyasilerle çekindiği pozlar ‘’sekreterliklerin’’Belediye’ye  sıçrama tahtasına dönüştürüldüğü fotoğraf karelerinin ifşasını önleyemedi.

Basınla çektirdiği hatıra fotoğrafı ,siyasetle aynı kareye girmek için oğlunun cenazesinde Şehit Babasını ve Vali Vekilini arka sıraya iterek önlerine geçme  densizliğini gizleyemedi.

Her sayfasında mis gibi naftalin kokan albümden saklanmış karelere dokundu bugün gözlerimiz.Bazılarının üstüne yazı da yazılmıştı üstelik. ‘’Hasretle yollarını gözlerim”demişti Doğubayazıt yerel basını mesela ,hatta düş yakamızdan Iğdır’a bağlanalım diyenler bile çıkmıştı içlerinden.

Nem’e dayanırdı belki Doğubayazıt’ın kampüsü ama öğrencisiz viraneden farksızdı.

Patnos tabelasını yenilemişti bir fotoğraf karesinde Mühendislik Fakültesinin ama  tıpkı Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi tabelasını astığını duyurması gibi işlevsizdi.

Seks turizminin cenneti Tayland da A.İ.Ç.Üniversitesinin Türkçe bilimsel  kongresini unutmuştuk bile çoğumuz,şu  internet olmasaydı değil mi ?

Yine  eczacılar odası olmasa kişiye özel hazırlanmış alımı da görmeyecektik,A.İÇ.Ü Rektörü Abdulhalik KARABULUT’UN albümünde tozlanmış fotoğrafların arasında.

Hasılı Rektör Bey;

Bu kadar riyakar bir anlayışı bu “kente”yıllarca dayattığınız için bu şehir sizi gerçekten unutmayacak.Tabi derdiniz unutulmamaksa.

Büyük Resim karesinde sizin işgüzarlığınız ve içten pazarlığınız yer alacak daima.

4 yıllık hizmet sürecinde,bu kentin 10 yılını çalmış olmanın vereceği huzursuzluk ve vicdanınızla  sizi Başbaşa bırakıyoruz,Ağrılılar olarak.

Şimdi Başınızı yastığa rahatça koyabilirsiniz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar bilen
Yaşar bilen - 3 yıl Önce

Abi haber gibi haber olmuş.ağzına yüreğine sağlık

Adem
Adem - 3 yıl Önce

Taner kardeşim sen cesur duruşuna devam et.

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Cesur kalem eline yüreğine sağlık iyiki varsın bu kardeşimize sahip çıkalım destek tam destek

SIRADAKİ HABER