Ağrı'nın Fetöcü Mahrem İmamı Yakalandı

Ağrı'da Fetullahçı terör örgütü mensuplarının kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmesinde etkin rol oymayan mahrem imam yakalandı.

Ağrı'nın Fetöcü Mahrem İmamı Yakalandı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kom Dairesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucu FETÖCÜ terörist 5 yıl sonra Ağrıda yakayı ele verdi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ Terör Örgütü Mahrem imamı yakalanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, örgütün deşifre edilmesine yönelik çalışma yapıldı.

Bu çerçevede düzenlenen operasyonda, örgütte "mahrem imam" olarak faaliyet yürüttüğü belirlenen ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.H.D. yakalandı.

Firari hükümlünün ByLock kullanıcısı olduğu ve örgüt mensuplarının kamu kurumlarına yerleşmeleri için faaliyet gösterdiği tespit edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlhan zzz
İlhan zzz - 12 ay Önce

Yazık çok yazık oldu 600-700 kişi şu an işsiz arada iş imkanı olmuyor herkes diyor ya başka fabrikalarda açılmış herkesin kapasitesi doludur ne yazık ki çoğu mağdur var kimisi evlendi kimisi borç altına girdi kimisi evlerini köyden ağrı'ya taştı kiralara girdi yazık bu insanlara bunların hakkını kim ödeyecek bu kadar işe sebep olanların Allah'a havale ediyorum bir parti uğruna bu kadar insanların günahlarını alıyorlar sebep olanları Allah'a havale ediyorum

SIRADAKİ HABER