Ağrı'nın Vebali R.Tayyip Erdoğan'ındır

Ak Parti Ağrı Milletvekilliği adaylığı rekor düzeyde başvuru ile Türkiye’nin en kıymetli koltuklarından biri haline geldi.

106 başvurunun gerçekleştiği Ağrı da bunca memleket sevdalısının(!) varlığı göğsümüzü kabartırken, Ağrı’nın içler acısı hali de içimizi burktu.

Tamamı Genel Merkezden aranması ve yer garantisi verilmesi sonucu aday adaylığı başvurusunu yapan ve adaylıklarını bizlere lütuf gibi sunan, ''Adaylığı kesin aday adayı ''arkadaşların listede adını görmediği gün yoğun işleri münasebetiyle seçim çalışmalarına gerekli desteği veremediklerini aleni ,bu listeden cacık olmaz dediklerini de kapı arkalarında duyacağız, dinleyeceğiz.

‘’Tayyip bizi Afrin’e götür’’ sloganı atanlarla, ‘’hedef 2023 durmak yok yola devam’’ diyen, kendisini ‘’yalandığı’’ kadar seçilmiş görüp başka düşüncelere zulmeden kamu çalışanlarının da seçim kampanyasının nihayetleneceği güne kadar sabretmeyerek dönüş yapacaklarını ve bu vesile ile ne kadar (kaç maaş) vatanperver olduklarını(!) bu sütunlarda tekrar kaleme alıp sizlere aktaracağız.

Daha propaganda için bütçe ayırmamış ‘’ki büyük çoğunluk bunlardan teşekkül ediyor’’ ,kredi çekerek öncelikle ;hedeflediği kamu ihalelerinin adını afilli harflere yazdırarak bastırdığı kartviziti ceketinin mendil cebine koyup sonra başvuru ücretini yatırıp kalanıyla da Ankara da eğlenecek adayların da başvurularının az sayıda olmadığı Ak Partinin aday adaylığı listesi Hdp nin barajı aşamaması üzerine kurulmuş izlenimi veriyor.

Ağrı da siyasetin bu kadar ayağa düşmesinin sebebi tabiki bu güne kadar burnundan kıl aldırmayan Ak Parti Genel Merkezi ve bu güne kadar Ağrı da Ak Partide koltuk kapmış ama siyaset yapmamış,yapamamış basiretsizler ,siyasilerdir.

Ak Parti artık kendi seçmeninde bile ‘’falanın’’ da milletvekili olduğu memlekette ben hayli hayli olurum hastalıklı düşüncesini salgına dönüştürmüştür.

Vebal Ak Parti’nin, vebal torpille,rüşvetle liste hazırlayanların ,vebal Ağrı’yı sirk sanıp soytarılık yapan siyasi şaklabanlarındır.

Ağrı’nın vebali bunca yeteneksizi ısrarla seçtirerek başımıza siyasetçi (!) eden Recep Tayyip Erdoğan’ındır.

İnşallah Ağrı da siyasetin ciddi bir kurum olduğunu yeniden hissettirmek için bu kez kan emicilere,soytarılara ,kibir kalelerine ,fetoculara listesinde yer vermez .Verirse Ağrı’nın içine düştüğü kalitesizliğin tamamı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın boynunadır.

Dip not ;Biliyorum soracaksınız kimleri kasteddiğimi soytarı derken ,fetocu derken,kan emici,kibir kaleleri derken aranızda konuşun hepinizin mutabık olacağı isimler listesini oluşturun çünkü ben sizden aldım bu listeyi.

İstisnalardan özür dilerim tabiki varlar ama kaideyi bozmuyorlar malesef..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Şen
Faruk Şen - 6 yıl Önce

Maalesef....ne hdp ne akp.sirf bu durum yüzünden oyumu ıyi partiye vericem

sero_ağa
sero_ağa - 6 yıl Önce

kitabın ortasını yazmışsın

Cezmi EROĞUL
Cezmi EROĞUL - 6 yıl Önce

Taner vurmadı ama yine goll oldu.
Diline kalemine ve aklına sağlık, kardeşim.

Mahmut tankuş
Mahmut tankuş - 6 yıl Önce

Yüreğine ve diline sağlık taner bey ağrı halkının sesi oldunuz

Akp üyesi
Akp üyesi - 6 yıl Önce

Erkeklerin olmadığı şehirde horoza Abdurahman derler.

Maksut YILMAZ
Maksut YILMAZ - 6 yıl Önce

Merhaba Taner;
Fırsat buldukça yazılarını takip ediyorum. Yazıların memleket ve memleket insanının durumunu biz gurbettekilere ulaştırıyor.
Tebrikler, başarılar köylüm. Cahit bey ve tüm aileye selamlar.