Ağrı Siyasetin En Sert Resti Başkan Acar'dan AKP ve HDP'ye Geldi '' SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN''

Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar Resti çekti ‘’ Sizden korkan sizin gibi olsun’’

Ağrı Siyasetin En Sert Resti Başkan Acar'dan AKP ve HDP'ye Geldi '' SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN''

Doğubayazıt’ın modern bir şehir görünümüne kavuşturulması için yüzlerce projeyi geceli gündüzlü çalışarak hayata geçiren Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar hizmetleri kadar haklı tepkileri ile de ‘’Doğubayazıt Mücadelesinden’’ ödün vermiyor.

Her türlü karalama ve yıldırm kampanyalarına karşı geri adım atmayan ve hizmetleri ile kentin sürekli gündeminde olan Acar bu kez AKP ve HDP’li encümenlere fena parladı.

İşte Acar'ın o paylaşımı ;

Yalan söyler, doğru Söylemez. Soyadı Söyler olan siyasi kimliğin arkasına sığınarak halka soyadın gibi yalan söyler şunu iyi bil; Gazetecilik sizde fitnecilik gibi algılansada ben sizin derdinizi biliyorum. Doğru yolun Atı'na binen, CHP'nin oklarıyla, MHP nin kurduyla ava gidip yorgun gazeteci HDP nin çam ağacının gölgesinde dinlendiği iyi biliyorum.

Baştan beri halka hizmet gelmesin diye mücadele ettiğinizi iyi biliyorum.

Kime yaranmaya çalışıyorsunuz, ak encümenler ve kara encümenler birlik olup emek hırsızlığına başladınız.

Nedense arpasız at kişnemeye başlar.

Zamanında el etek öpen senden iyisi gelmedi diyenler ne oldu bir anda karalama politikası başlatınız.

Sanırım cebiniz delik yok metelik meselesinden, cebinizi dikmemizi istiyorsunuz ama şunu iyi bilin sizi alıştıran terzilerden olmadım olmayacağım.

İstediğiniz kadar yazın çizin konuşun ben doğru istikametten şaşmayacağım. Bir yerlere cici çocuk rolü oynayacağına bir fidan sen dik söz yanına heykelini ben dikeyim..

Yalan söyler doğru Söylemez, gazecilerin yüzkarası ve besleyenlerin maskarası.

Aramızda ki fark siz zamanında sattınız ve yine satmaya geldiniz biz müsaade etmedik bu halkın hakkı olanı halka almaya geldik.

Hizmet kelimesini muhaliflerimize öğretmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu güne kadar bu kadim şehrimize bir çivi bile çakamayan hiçbir proje üretemeyen sadece paraşör kalemleriyle birilerinin güdümünde olanlar ve her hizmetimize engel olanlar hizmetlerimizi görünce yine her zamanki gibi karalama ve yalanlarla hizmetlerimizde pay sahibi olma düşüncelerine girdiler. Ben halk insiyatifi ile bulunduğum hizmet kurumunda kimlerin bireysel çıkar ve menfaatlerine dur dediysem en çok onlar iftira ve yalan yazdı ve konuştu.

Vicdanımı dinlemeseydim, sizlerin cüzdanını düşünseydim eminim farklı konuşur farklı yazardınız. Acınızı iyi anlıyorum Allah size sabır versin.

Alışılagelmişin dışında hizmet zorunuza gidecek ama kusura bakın artık. Muhalif kalemler ve kişiler bugüne kadar belediyenin gayrimenkullerini satmaya alışmışlar, ilk kez borçla devraldığımız ve borcu öderken bir taraftan sayısız hizmet yapıp ve geçmişin tersine belediyemize gayrimenkul ve araç gereç almamıza alışacaksınız.

Biz halk kararıyla halkçı belediyecilik anlayışı ile halkımıza verdiğimiz her sözün iki kat fazlası hizmet ettik etmeye de devam edeceğiz. Bizi TAKDİR etme yerine TAKLİT eden koç ve güdümündeki koyun sürüsü de zamanında hizmetlerimizi engellemeye çalıştı.Ama şimdi sosyal medya hesaplarımızı takip edip onlarda bizi taklit etmeye başladı. Bir konuda onları takdir ediyorum oda kendi içtiklerini etrafa atıklarını biz daha önce temizledik diye şimdi kendi pisliklerinin farkına varıp yeleklerini giyip poşetlerini alıp elleriyle koydukları gibi şişeleri birer birer bulup toplamaya gittiler. Yine kendimizle gurur duyduk çünkü çevre konusunda biz örnek olduk. İçip etrafa şişe atanlar bile sonunda utandı gidip kendi şişelerini topladı.

Anlayacağınız hepiniz bir gün hakikati farkedip bizi rol model seçeceksiniz biliyorum. AMA KAPASİTENİZİN HİZMET VE PROJELERDE YETERLİ OLMADIĞINI DA BİLİYORUM. Size ve boş ses çıkaran teneke gurubunuza tavsiyem bizim hizmetlerimize karşı çıkarken, bugün bizde pay sahibiyiz demeyin bu kadar da kendinizi ele ayağa düşürmeyin.

Bu halk sizin hizmetleri engellemek için nasıl bize karşı direndiğinizi, meclis toplantılarında kavga çıkarıp hizmet gelmesin dediğinizi, ve halkın bulunduğu ve şahit olduğu toplantıyı hizmet gelmesin diye terk ettiğinizi ve bizim bu direnci nasıl kırıp bu halka hizmet ettiğimizi bu halk çok iyi biliyor.

Halkımızın menfaatleri doğrultusunda attığımız adımları sahiplenerek prim elde etmeye çalışacağınıza, gelin biz sizin gibi satmayıp, belediyemize aldığımız yere birer fidan siz dikin, bu şehir hepimizin yaşam alanı olduğu için siz yapın biz sizi takdir edelim. Yapacak kabiliyetiniz yok biliyorum ama şunu da çok iyi biliyorum yine biz yapacağız siz sonrası yine iftira ve yalan haber ve konuşmalarla bizde destek verdik diyeceksiniz.

Sizi iyi biliyorum ağzı olan konuşuyor ama sadece çamur atıp tutmasa izi kalsın diyorsunuz. Bırakın boş lafları bizim gibi icraatlarınızı bu halk bekliyor. Yol bozuk diye resim çeken sizler biraz tarafsız ve vicdan sahibi olsaydınız şimdide bak asfalt yapıldı derdiniz. Sular akmıyor diye üzerimizden prim yapmaya kalkışan, kankası olduğu emrinde hareket ettiği bakana bizi şikayet eden zat şuan tarafsız davranıp bak suda problem yokmuş geçen sene ülkenin her yerinde kuraklık sebepmiş diyebilmeli.

Ama biliyorum o anlayış, o medeniyet ve o cesaret sizde yok. Bizim bin bir zorlukla ve büyük bir mücadele ile muhalif iki gurubun encümenlerinin engellemelerine ve büyük millet meclisindeki ağa babalarınızın hizmet yaptırmayın emirlerini yerine getirmek için üzerimize yürüyen, tehdit, iftira, yalanlarınıza, dedikodularınıza karşı direnç gösterip bu halk için gerekirse canımızı seve seve vermeye hazırız dedik ve size rağmen başardık. Bundan sonra da şunu beyninize iyi kazıyın; geçmişte halk inisiyatifi kullanarak hizmete devam ettiğimiz gibi yine halk inisiyatifi ile size rağmen hizmet etmeye devam edecez. Sizden korkan sizin gibi olsun. Bu halkın oylarıyla seçilen, Ceylan derili koltuklarda oturan, meclisin son model makam araçları ile makam şoförleri ve koruma orduları ile gezen sadece seçimden seçime halkın yanındaymış gibi kendini gösteren ağa babalarınızın esnafı ve evleri kapı kapı dolaşması şahsıma ve hizmet aşkında olan arkadaşlarıma yönelik tehdit, şantaj, yalan, iftira ve sokak edası ile kahve köşelerinde dedikodu yapmanız ve üç beş kuruşa kalemini satan parasever kelemşörleriniz bizi engellemeyecek. Çünkü haklıyız halkla beraberiz. Hiç birinizin gücünü halk gücünün üzerinde görmüyorum. Halkla beraber size rağmen, kadim şehrimiz doğubayazıtı hak ettiği medeniyetler seviyesine getirmede kararlıyım. Bu halka hizmet vermek için geçmişte olduğu gibi bugün de can vermeye hazırım. Sonunda sizin hileleriniz, dedikodularınız ve yalanlarınızla baş ettim, bundan ders aldım size boyun eğmiyecem buda size dert olsun... Biz ölümü yar eylemişiz, acıyı bal eylemişiz, zulmünüzden korkmamışız, Doğubayazıt’ı çok sevmişiz, bunu söyleyin tüm halka...

Dua halkımızdan, hizmet için direnmek bizden....

YORUM EKLE
YORUMLAR
Asi
Asi - 2 yıl Önce

Adam gibi gibi derler ya başkan gibi başkan

SIRADAKİ HABER