Ağrı Spor'a İlginç Öneri

Bahattin Temel'den Ağrı 1970 Spor'a pratik çözüm

Ağrı Spor'a İlginç Öneri

Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım'ın istifası ile başlayan süreçte yönetim kurulu toplanarak kulübü fesh etme kararı almışlardı.

Ağrı'nın 1 numaralı gündemi haline gelen bu kararın ardından taraftar gurupları yüyüme kararı alırken sosyal medya hesaplarından seçilmiş siyasetçilere yönelik istifa sesleri yükselmeye başladı.

Tüm bu gelişmelerin ışığında Demokratik Bölgeler Partisi Ağrı il Başkanı Bahattin Temel'den Ağrı Spor!u ekonomik manada ayakta tutabilmek adına ilginç bir çağrı geldi.

Temel Ağrı 1970 Spor'u ekonomik manada ayakta tutabilmek için taraftar dernekleri ve yönetimi esnaflarla diyaloğa geçerek günlük 1 Türk Lirası bağış yöntemini hayata geçirmeleri yol olarak seçmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Temel kumbara yöntemi olarak sunduğu öneride 1000 esnafa ulaşılması durumunda Ağrı Spor'un aylık 30 Bin lira bağışla rahat nefes alabileceğini ifade etti.

DBP İl Başkanı Bahattin Temel'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrı şu şekilde;

GÜNLÜK 1TL AĞRI SPORU LİGDE TUTABİLİRİZ 
Değeri ağrı halkı bilindiği gibi ağrı spor kulüp başkanı ve yönetimi maddi sorunları nedeni ile ligde çekilme kararını aldığını sosyal medya hesaplarında duyduk. bende Simdi ben tüm ağrı esnafına sesleniyorum ağrı spor kulübüne destek amaçlı günlük 1 tl kampanyası için bin (1000) gönüllü esnafı ağrı sporu ligde tutmak için öneriyorum. Günlük 1 tl den aylık 30.000 tl etmektedır. Buda ağrı spor'a rahat bir nefes aldıracağına inanıyorum.

1 tl kampanyasını yürütmek barikat 04 ve Ağrı spor kulübü nün yönetiminin bir an önce tüm esnafın kapısını çalıp ağrı spor a desteklerini vermelerini istesinler.

Bahattin Temel

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER