Ağrı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonasının Ağrı da yapılacağının duyurulması kentte sevinçle karşılandı, ilk destek Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'dan geldi.

Ağrı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

İlk Destek Yıldız Acar'dan

Türkiye Atletizm Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mehmet Kayan’ın girişimleri sonuç verdi.

2 Haziran 2021 de düzenlenecek olan Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası ve  Milli Takım Seçmeleri Ağrı da yapılacak.

Mehmet Kayan’ın girişimleri sonucu 2 Haziran da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri için Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nin İshakpaşa-Yukarıtavla güzergahı, yarışma alanı olarak belirlendi.

İlçenin ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sunacak olan organizasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Doğubayazıt Belediyesinin her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğu ifade edildi.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar; Öncelikle bu kararın hayata geçmesinde takdirlerini İlçemizden yana kullanan  Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar Atletizm Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Hemşehrimiz Mehmet Kayan Hocalarımıza ve kararın alınmasına katkı sunan tüm yetkili kurullara teşekkürlerimizi sunuyoruz,dedi.

Acar konuşmasının devamında ;
Kadim kent Doğubayazıt’ımızın dünya mirası yapıtları ve coğrafyası ile tüm Türkiye ye tanıtılmasında bir kez daha etkin faktör olarak öne çıkacak organizasyonda kadın/erkek büyükler ve gençler kategorilerinde  200’ü aşkın sporcunun ter dökeceği şampiyonada teknik heyetlerle birlikte 300’ü aşkın misafiri ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız, dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER