Ağrı Uçak Seferleri İkinci Bir İlana Kadar Durduruldu

Doluluk oranında sıkıntı yaşanmamasına rağmen fahiş fiyatlarla uçuş yapamayacağını düşünün firma Ağrı seferlerini ikinci bir karara kadar durdurdu.

Ağrı Uçak Seferleri İkinci Bir İlana Kadar Durduruldu

Ağrı İzmir uçuşlarını ikinci bir emre kadar durdurdu.

Türkiye de yaşanan ekonomik belirsizlik şirketleri derinden etkilerken bunun ilk yansıması Ağrı da yaşandı. 

Hafta da 2 gün Ağrı-İzmir direk uçuşları gerçekleştiren Pegasus Aralık ayından sonra Ocak ayındaki tüm uçuşlarınıda programdan çıkardı. 

Karşılıklı yapılan uçuşlarda tek yönün 1000-1200 Tl ye kadar çıkması sonucu alınan kararla birlikte Ağrı’dan İzmir’e direk uçuşlar şimdilik Ocak ayı sonuna kadar mümkün görülmüyor. 

Ağrı Valiliğinin Ağrı-İzmir uçuşların tekrar sağlanması yönünde bgirişimlerde bulunacağıda gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Caner Çaçan
Caner Çaçan - 2 yıl Önce

27 arlık

Serap Kaya
Serap Kaya - 2 yıl Önce

Bu nasıl bir saçmalık ya havaalanı var direk uçuş yok kapatın o zaman havalimanını

Songul
Songul - 2 yıl Önce

Gerçekten büyük bir mağduriyet iki cocugumla aktarma ertesi gün nasıl bekleyeyim uçağı . Yaşlı olan var hasta olan var ameliyatlı var direk uçuşların olmaması ciddi bir problem . Ağrıya olmadığı gibi ığdır a da yok

Murat aras
Murat aras - 2 yıl Önce

Neden kimse çözüm bulmuyor, yeterince göz önünde olmadığı için mi. Binlerce insan mağdur oluyoruz aktarma yerlerinde, illa birilerinin şov yapıp ben hallediyorum demesini mi bekleyelim yazıklar olsun

Murat aras
Murat aras - 2 yıl Önce

Neden kimse çözüm bulmuyor, yeterince göz önünde olmadığı için mi.

Deray öztürk
Deray öztürk - 2 yıl Önce

Agri dan izmir e gitmek için erzurum a gitmek zorunda kalıyoruz bi çözüm bulun lütfen

Nuray
Nuray - 2 yıl Önce

Hazir pegasus kaldirmisken devlet bi el atsada anadolujet direkt ucus saglasa.. pagasus dolmus gibi sallana sallana gidip geliyoruz..

Murat aras
Murat aras - 2 yıl Önce

2022 bitiyor halen direk uçuş yok 1000 1200 lirayo bulan biley fiyatlarını bahane edip uçuşları iptal ediyorlar ama aktarmaların fiyatı 1700 den aşağı değil.


SIRADAKİ HABER