Ağrı Vali Yardımcısı Değişti

Ağrı eski Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon'un Kahramanmaraş'a atanmasından boşalan koltuğa Samsun Ladik eski kaymakamı atandı.

Ağrı Vali Yardımcısı Değişti

23 Ağustos 2023 tarihli 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda Ağrı Vali Yardımcılığına Samsun’un Ladik ilçesi eski Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan atanmış ve karar resmi gazetede yayımlanmıştır.

Ağrı eski Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon ise bu kararname ile Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına atandı.

Ahmet Raşit Orhan Kimdir

1993 yılında doğumlu olan Ahmet Raşit ORHAN ilk, orta ve lise eğitimini muhtelif şehirlerde tamamladıktan sonra 2017 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Barosuna kayıtlı olarak Avukatlık stajını tamamlayan Orhan 2018 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanmasının ardından 2019 yılında Yalova ili Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.
İl merkez stajını Yalova Valiliğinde, Kaymakam refikliği stajını Bursa/Gürsu ve Bilecik/Osmaneli ilçelerinde tamamlamasının ardından Giresun/Güce ve Kastamonu/Hanönü ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Ana Bilim Dalında yüksek lisans öğrenimini tamamlayan Ahmet Raşit Orhan son görev yeri olan Samsun ili Ladik İlçesi Kaymakamlığından Ağrı Vali Yardımcılığına atandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 14:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
njmk
njmk - 9 ay Önce

tebrikler

SIRADAKİ HABER