Ağrı Valiliği Yıkım Aşamasındaki Camiyi Paylaştı

Ağrı Valiliğinin paylaşımı yıkıma karşı bir duruş olarak değerlendiriliyor

Ağrı Valiliği Yıkım Aşamasındaki Camiyi Paylaştı

Ağrı Valiliği Yıkıma Karşı mı ?

Ağrı Belediyesi tarafından kent meydanı yapılmak üzere yıkımına başlanan Ağrı Merkez Camisi için Ağrı Valiliğinden manidar paylaşım.

Ağrı’nın sembolü yapılarından olan Merkez Camisinin yıkımına başlanması sonrası Ağrılılar sosyal medya hesaplarından duruma tepki göstererek yıkımın durdurulması yönünde fikir beyan ettikleri paylaşımlar yapmışlardı.

28 Mart tarihinde yıkımına başlanan Ağrı Merkez Camisine tepkiler devam ederken Ağrı Valiliği Twitter hesabından da manidar bir paylaşım geldi.

Ağrı Valiliği resmi twitter hesabından Ağrı Merkez Camii’nin görüntüsünü ‘’Hayırlı Akşamlar’’ ifadeleri ile paylaştı.

Valilik resmi sayfasından yapılan paylaşımın bu sürece denk gelmesi vatandaşlar tarafından Merkez Caminin yıkılmasının önüne geçmek için bir mesaj olarak yorumlandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Veysi Aras
Veysi Aras - 3 yıl Önce

Bu camii yıkılırsa yenisi yapılmaz çünkü parayı sevene camii yaptırmak imkansız bir şeydir beş yılda bitmez seçim olur zaman geçer

Ağrılı
Ağrılı - 3 yıl Önce

Caminin yerine bundan 50 yıl sonra da ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte ve büyüklükte bir cami yapılacak. Önümüzdeki sene tamamlanması planlanıyor. Ağrımız için çok güzel olur merkez camisinin depreme dayanıksız olduğu söyleniyordu

Engin Töre
Engin Töre - 3 yıl Önce

Ağrı ile özdeşleşen tarihe ihanet edenler birgün hicmi utanmayacak yazık günah

ağrılı
ağrılı - 3 yıl Önce

ağrıda bır tarıhı camı vardı onuda yıktılar

recai
recai - 3 yıl Önce

Ulu cami 6 senede yapıldı. yeni yapılacak camide 10 senede yapılır.. Allah sorsun

Ağrılı
Ağrılı - 3 yıl Önce

Caddeye yakışacak ve cemaate daha güzel imkanlar sağlayabilecek bir cami bekliyoruz. Osmanlı mimarisiyle yapılacak çok güzel bir camiden bahsediliyor umarız öyle olur Ağrıya hayırlı uğurlu olsun

Ağrılı
Ağrılı - 3 yıl Önce

Hacı Kasım BULAN bence bu cami inşaatını bitir hem güçlü hemde çevresi ve sözü toplumda geçen biridir. Cumhuriyet mahallesinde dede murat camisini 7 ayda bitirdi musa IŞIN açılışını yapti. İşadamları onu tanıyor bence yardımda bulunacalarından eminim.

SIRADAKİ HABER