Ağrı Valiliğine Sosyal Medya Tepkisi

Ağrı Valisi Osman Varol'a süreci yönetemediği için sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler

Ağrı Valiliğine Sosyal Medya Tepkisi

Akşam yaşanan tipi ve fırtına sonrası Ağrı'nın araç ve yaya trafiğine hazır olamayacağının bilinmesine rağmen okulların tatil ilan edilmemesi sonrası veliler Ağrı Valiliğine tepki gösterdi.

Ağrı Valiliğine Tatil Tepkisi

Dün akşam saatlerinde Diyadin,Tutak ve Eleşkirt İlçelerinde taşımalı eğitim ve köy okullarının olumsuz hava koşulları nedeni ile tatil edildiğini duyuruan Ağrı Valiliğine büyük tepki.

Hava sıcaklığının eksi 35 lerde seyrettiği süreçte velilerden ilk tepkinin geldiği Ağrı Valiliği süreci yönetemediğini bugün bir kez daha gözler önüne sererek velilerin tepkisine neden oldu.

Akşam saatlerinde başlayan tipi ve fırtına sonrası Ağrı Belediyesinin araç ve yaya trafiğini ulaşıma açamayacağını bilen Ağrı Valiliğinin kent merkezinde okulları tatil etmemesi sonrası veliler Ağrı Valiliğine sosyal medyadan tepki gösterdiler.

Araç ve yaya trafiğinin ulaşıma açılmadığı Ağrı da bir çok servis aracı yollarda zor anlar yaşarken okula yürüyerek giden çocuklarında rüzgar ve kar nedeni ile büyük zorluklar yaşadığı görüldü.

Ağrı Valiliği tüm bu gelişmeler ışığında okulları tatil etmeyerek tepkilerin odağı olurken sabah saatlerinde Patnos Kaymakamlığı olumsuz hava koşulları nedeni ile ilçede tüm okulların tatil edildiğini duyurdu.

Ağrı Valiliğinin dün akşam saatlerinde okulların tatiline ilişikin yaptığı hatalı paylaşımda sosyal medyada alay konusu olmuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Celal
Celal - 2 yıl Önce

Gerçekten de öyle. Karda kışta, tipi de kaç defa çocuklar soğuktan ağlaya ağlaya okula gittiler. Vali tatil yapmayınca insanın aklına hemen şu geliyordu:
"Vali makam odasında, doğal gaz sonuna kadar açık, dışarı da çıkmadığı için dışarı da nasıl bir soğuk olduğunu bilmiyor... "O soğuk günlerin her birinde benim aklıma hep bu gelirdi. Başka da mantıklı bir sebep bulamıyordum.

Doğru tespit
Doğru tespit @Celal - 2 yıl Önce

Dışarı çıksa, o başına bir soğuk vursa zaten hemen tatil ilan ederdi

Mustafa Atabey
Mustafa Atabey - 2 yıl Önce

Oda Ağrının şansı. Gelen bütün yöneticiler zalim ve merhametsiz oluyor.

Yorum nerede
Yorum nerede - 2 yıl Önce

Taner bey yorumları yayımlamadığına göre, valiye hafiften dokunuyor ama validen beklentisini de kesmiş değil. Ağrının yerel medyasını az çok tanıdık, herkes yazdıkları ve yazmadıkları ile birilerini tehdit ediyor. Mesele Ağrı değil, kendilerine gazeteci diyenlerin menfaatleri. Kim gazetecileri görürse, gazeteciler de onu görmez.

Misafir yazıcı
Misafir yazıcı @Yorum nerede - 2 yıl Önce

Yorum nerede, seninki de biraz zalimce olmuş. Dediklerine tamamıyla katılıyorum. Ama bence Taner öyle biri değil, benim onunla görüşlerim çok zıt, ama o, öyle biri değil.

SIRADAKİ HABER