Ağrı Valisi Osman Varol'la Neler Konuştuk

Sosyal medya hesaplarımızdan ziyaretleri paylaşarak piar çalışması yapacak acze hiç düşmedik ki bu kentin mülki emiri ise ziyaret diye geçiştirmek olmazdı şimdilik bir kısmını paylaşalım mı ?

Ağrı Valisi Osman Varol'la Neler Konuştuk

Biliyorum göbeğimden kaynaklı bu çirkin görüntüye son vermem lazım ( Ki onuda sakladım ) ama bugün Valimiz Osman Varol’u ziyaretimizde memleketi konuştuk, bu sebeple görüntü kirliliği yarattığım için özür diliyor meselenin özüne geçmek istiyorum müsadelerinizle. 

Üllkenin içinde bulunduğu ekonomik buhrana rağmen Ağrı özelinde güzelliklerle kucaklaştığımız bu süreçte Belediyeleri konuştuk, kurumları konuştuk idarecileri ve icraatlarını, yeni yatırımları, istihdam alanlarını çabaları, gayretleri, boş vermişlikleri konuştuk. 

Diledim ki Valimizle bir canlı yayında Ağrı da ki tüm basın mensubu arkadaşlarımızla herkesin duyacağı göreceği bir platform oluşturup Ağrıyı konuşalım teklifimizi yaptık takdiri kendilerine bıraktık. 

Ülke genelinde yaşanan olumsuzlukların Ağrı’ya yansımalarını konuştuk ,projelerin gecikse de hazırlığı yapılan güncellemeler sonrası ivedi olarak hayata geçirilmesi için Ağrı Valiliğinin hazır beklediğine şahit olduk. 

Pozisyonum itibari ile Doğubayazıt Belediyesinden başladık Doğubayazıt Belediye Başkanımız Yıldız Acar  Hanımın icraatlarının fevkaledeliğini,Ağrı’ya yönelirken Diyadin Belediye Başkan Vekili Kaymakam Alper Balcı Bey’in cüretini konuştuk. 

banner47
Kendisinden önce alımı yapılan malzemeleri kur farkına rağmen aynı kalem ve miktarda alımlarla 30 Milyon Türk Lirası daha ucuza mal eden Sağlık Müdürümüz Coşkun Daharlı’yı konuştuk. 

Neredeyse saksıda üretim modeli uygulayacak Tarım Orman İl Müdürümüz Kenan Engin’i,sabah isteneni akşam olumlayan Gençlik Spor İl Müdürümüz İsmail Çalgan’ı konuştuk. 

Kötüleri konuşmadık sanmayın tatlıya acı katmamak,güzele akıyorsa suyu bulandırmamak adına şimdilik sustuk . 

Tarım’ın şahlanacağı,istihdamın her geçen gün canlanacağı bir Ağrı’yı gençleri spor ahlakı ile ahlaklandıran Ağrı VEFA Spor’u konuştuk umut aşılandık ,mutlu olduk. 

Meslektaşlarımıza haksızlık olmasın diye konuştuklarımızın yatırım müjdelerini buradan paylaşmanın abesle iştigal olduğu düşüncesi ile şimdilik susuyoruz. 

Ve inşallah ilk basın buluşmasında Kültür AVM den,Sera’ya a’dan -z’ye herşeyi paylaşacağımız bir yazı için şimdilik bu buluşma notuna noktayı koyduk. 

Güzel haberlere uyanmanız dileğiyle... 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2021, 00:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eeee
Eeee - 2 yıl Önce

Eee defineyi konuşmadız mı

SIRADAKİ HABER