Ağrı Vefa Spor 10 Kişi Oynadığı Deplasman Maçından 3 Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 3. Gurupta ki temsilcimiz Vefa Spor 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta deplasmandan 3 puanla döndü

Ağrı Vefa Spor 10 Kişi Oynadığı Deplasman Maçından 3 Puanla  Döndü

Ağrı Vefa Spor 19. Dakikaka 10 kişi kaldığı maçtan altın değerinde 3 puan çıkardı. 

Kağızman Gençlerbirliği karşısında maçın10 dakikada dengeleyen Vefa Spor 19. Dakikada sahanın en iyilerinden Furkan Dağabakan’ın kırmızı kart görmesi ile mücadeleyi 71 dakika 10 kişi oynadı. 

Arkadaşlarının yanlış hakem kararı sonrası oyun dışı kalması Vefa Sporlu futbolculara adeta doping etkisi yaptı. 

Sahada 10 kişi kaldıktan sonra oyunun üstünlüğünü ele geçiren Vefa Spor 30. Dakikada Furkan Kılıç’ın jeneriklik frikik golü ile skoru 1-0 yaptı.  

Kalenin güven veren ismi İbrahim Keski yine zamanında çıkışları ile pozisyonlara müsaade etmedi. 

Soner’in inanılmaz hava hakimiyeti ve takımın jokeri Kaptan Sezgin’in kart sonrası görev yeri olan stoperde cabhıraş müdahaleleri  Kağızman’ın gol yollarını kapatmaya yetti. 

Sağda Serdar ve solda Abdurrahman’ın süratleri ile hücuma katkı sunduğu anlarda 45. Dakikaya gelirken Furkan Kılıç yine sahneye çıktı kalecinin üstünden aşırdığı topla birlikte filelerle buluşan Furkan Kılıçç Kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 

İlk yarıyı 2-0 lık  sonuçla tamamlayan Vefa Spor’un soyunma odasında galibiyet yemini eden futbolcular ikinci yarıya da üstün başladı. 

Orta sahanın  maestrosu Hüseyin doğru yerlere attığı toplarla takımına ivme kazandırırken Erhan top rakipteyken yaptığı müdahalelerle Kağızman orta sahasını kilitledi.Sahanın her yerinde görmeye alışık olduğumuz Emre bu kez ceza sahasının önünde belirdi. 

Sürdüğü topu şık bir şutla gole çeviren Emre Yaşar 68. dakikada skoru 3-0 a getirdi. 17 numaralı forması ile Alkan’ın tükenmez enerjisi rakip defansı bunaltmaya yetti. 

Oyuna sonradan dahil olan Baran,Ozan ve Faruk’un son dakikalarda sergilediği mücadele 10 kişi kaldıkları için yorulan takım arkadaşlarının yükünü hafifletti. 

Önder Tunay ve Kaleci Antrenörü İsmail Kaya’nın oyunu çok iyi okuduğu ve yerinde müdahaleleri ile sahadan 3-0 galip ayrılan Ağrı Vefa Spor deplasmandan altın değerinde 3 puanla evine döndü.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2021, 19:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdülkadir Dağabakan
Abdülkadir Dağabakan - 2 yıl Önce

Muhammed Furkan Dağabakanın babasıyım... oğlum yanlış bir hakem kararıyla kırmızı kart gördü... ancak arkadaşları olağanüstü oyunla Furkan’ı aratmayacak 3,0 lık net bir skorla galip gelerek bizleri çok mutlu ettiler... mevlam razı olsun tüm aranacaklardan bu galibiyetler sıralı devam eder inşaAllah..,

MEDETOĞLU
MEDETOĞLU - 2 yıl Önce

Kağızman'da görevli bir Ağrılı olarak büyük bir keyifle izledim maçı.Kağızmanlı taraftarın bile oynadığı oyunla saygısını kazanan takımı tebrik ederim.Önder Hoca ve İsmail Hoca'yı ayrıca tebrik etmek lazım.Başarılar dilerim...

Hahahahaha hahahaha
Hahahahaha hahahaha - 2 yıl Önce

Bravoo Agrı

SIRADAKİ HABER