Ağrı'ya Turist Bakan

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Ağrı da turist'im dedi

Ağrı'ya Turist Bakan

Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Ağrı’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy Ağrı da Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya geldi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konukevinde gerçekleştirilen toplantıya Ağrı Valisi Süleyman Elban ,Milletvekili Ekrem Çelebi ve çok sayıda STK Başkanı katıldı.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda talepleri dinleyen Bakan Ersoy Şuan bir turist olarak Ağrı’dayım bana anlatmanız ve ikna etmeniz gerekli.Valiliğimiz kış aylarında bir çalıştay düzenledikten sonra bize rapor sunacaklar ancak o raporu gördükten sonra Ağrı’ya ilişkin bir takım projeleri hayata geçirebiliriz dedi.

Bakan Ersoy Kayak Turizminin sadece kayak yapmaktan olmadığına vurgu yaparak buraya gelen turist saat 3 e kadar kayak yaptı peki sonra ne yapacak diyerek Ağrı da kayak turizminin alt yapısının olmadığına ve kış turizminin sadece kardan ibaret olmadığını işaret etti.

Bakan Ersoy’un bu realist tutumundan sonra yapılacak olan çalıştayın da terör engelini aşıp aşamayacağı merakla bekleniyor. Ersoy bir dahaki ziyaretini 2019 Mart ayında gerçekleştireceğini belirterek toplantıyı sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER