Ağrıda Kaç Bankamatik Çalışanı Var ?

Ağrı da İşkur tarafından yürütülen TYP kapsamında birçok bankamatik çalışanı olduğu iddia edildi

Ağrıda  Kaç Bankamatik Çalışanı Var ?

Ağrı da 31 Mart Yerel seçimleri öncesi İş Kur üzerinden seçim yatırımı olarak işe başlatılan bir çok kişinin Bankamatik çalışanı olduğu iddia ediliyor.

Ağrı da Toplum Yararına Çalışma Programı adı altında işe alımların aslında kura usulü ile olmadığı kurada sedece siyasiler tarafından verilen isim listesinin olduğu yönünde yoğun şikayetler olmuştu.

Yine seçim sürecinde AKP leyhine propaganda yapan birçok isminde TYP ile maaşa bağlandığı iddia edilmişti.

Yoksulluğun ve işsizliğin tavan yaptığı Ağrı da bu duruma içerleyen bir AKP li yöneticide konuya ilişkin isyanını dile getirirken 11 dairesi bulunan adamın cebinde İş Kur kartı taşıdığından şikayet etmişti.

Bu program çerçevesinde birçok kişinin yakınlarına ait isimler üzerinden birkaç bankamatik maaş kartını cebinde taşıdığı da yine gelen şikayetler arasında yer alıyor.

Ağrıda tüm yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını sessiz kalarak geçiştirmeye çalışan Ağrı Valisi Süleyman Elban ve İş Kur Müdürü Gıyas Güven’in konuya ilişkin açıklama yapmalarını bekliyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
her şey iyi olacak
her şey iyi olacak - 5 yıl Önce

Şimdi bunlar müslümansa ben değilim ALLAH korkusu yok kuldan utanma yok

Sebahattin yıldırım
Sebahattin yıldırım - 5 yıl Önce

Böyle bişey yok ki olsa yapanlar utansın burdan vali beyle iş kur müdürü ile ilgisi var. Insanlara iş imkanı sağlamak suç mu yani

SIRADAKİ HABER