Ağrılı 4 Çocuk babası işçi gurbette hayatını kaybetti

Kış aylarının bastırması ile birlikte Ağrı da iş sahası bulamayan inşaat işçisinin gurbetteki ölümü kentte üzüntüyle karşılandı

Ağrılı 4 Çocuk babası işçi gurbette hayatını kaybetti

Ağrı’nın Patnos ilçesinden Ankara’ya ekmek parasını kazanmak için giden 4 çocuk babası inşaat işçisi çalışırken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kış mevsiminin başlaması ile birlikte iş bulmak için Ağrı’nın Patnos ilçesinden Ankara’ya giden inşaat işçisi Fatih Yıldızcan bugün sabah saatlerinde çalıştığı inşaatta kalp krizi geçirdi.

Fatih Yıldızcan’ın fenalaşması üzerine mesai arkadaşlarının 112 acil ekibine haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden ekipler yaptıkları ilk müdahalenin ardından talihsiz işçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Fatih Yıldızcan’ın cenazesinin toprağa verilmek üzere Ağrı’nın Patnos ilçesi Çukurbağ Köyüne getirileceği ve 4 çocuk babasının burada toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2022, 01:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı
Ağrı - 2 yıl Önce

Ne yazık ki şehrimizde yeterli iş olanakları yok. Bu nedenle birçok hemşerimiz ekmeğini kazanmak adına gurbete çıkıyor. Çoluk çocuğunun rızkının peşinden koşarken vefat eden abimizin mekanını cennet olsun, nur içinde yatsın.

SIRADAKİ HABER