Ağrılı Aile Minik Çocukları İçin Yardım Çağrısında Bulundu

Ağrılı aile üç çocuğundan ikincisi için hayırseverlere yardım çağrısına bulundu.

Ağrılı Aile Minik Çocukları İçin Yardım Çağrısında Bulundu

Kırıkkale’de yaşayan Ağrı Patnoslu Demir ailesi, 2 yaşındaki SMA hastası çocukları Yiğit Hamza Demir’in tedavisi için yardım bekliyor

Ağrı’nın Patnos ilçesi nüfusuna kayıtlı Yunus ve Pınar Demir’in 3 çocuğundan ikincisi olan 2 yaşındaki Yiğit Hamza Demir’e 2 aylıkken SMA teşhisi konuldu. Yaklaşık 4 yıl önce inşaatlarda çalışmak için Kırıkkale’ye göç etmek zorunda kalan baba Yunus ile eşi Pınar Demir çocuklarının tedavisi için her yolu deniyor.

Gönüllerinde desteklediği Demir ailesi, çocukları Yiğit Hamza’nın Dubai’de tedavi edilebilmesi için gerekli olan yaklaşık 1 milyon 820 bin dolarlık parayı toplayabilmek amacıyla Kırıkkale Valiliğinden izinli yardım kampanyası başlattı.

Şu an için her geçen gün durumu kötüye giden minik Yiğit Hamza Demir, burnundan bağlanan nazogastrik sonda ile beslenebiliyorken, tedavisi için gerekli olan paranın şuana kadar sadece yüzde 13’lük bir kısmı toplanabilmiş durumda.

Anne Pınar ile Baba Yunus Demir çifti “Çocuğumuzu kaybetmek istemiyoruz. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin” ifadeleri ile yardım çağrısında bulundu.

banner47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER