Ağrılı Çocukların Yaşadığı Kaza Kenti Acıya Boğdu

Ağrılı kuzenlerin yaşadığı kaza kenti acıya boğdu

Ağrılı Çocukların Yaşadığı Kaza Kenti Acıya Boğdu

Ağrılı kuzenlerin yaşadığı kaza kenti acıya boğdu

Aslen Ağrılı olan ve yaşamlarını Fransa da sürdüren Aslan ailesinin küçük çocukları Bünyamin (10) yaşanan talihsiz kazada yaşamını yitirirken Samet vücudunun tüm kemikleri kırık olduğu için oluşturulan suni koma ile yaşam mücadelesini sürdürüyor.

Fransa’nın Lorient kentinde ehliyetsiz araç kullanan Killian adlı genç polis tarafından yapılan dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Yerel kaynakların aktardığına göre polis kovalamaca sonucu yaşanacak olası bir kaza ihtimaline karşın aracı telsiz yolu ile takibe aldı.

Killian buna rağmen süratli kaçışını sürdürdü.Kavşakta bir araçla çarpışan Killian2ın kullandığı otomobil Ağrılı 3 kuzene çarptı.

Çarpmanın ardından sürücü olay yerinden kaçarken Bünyamin Aslan (10) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada Samet Aslan (7) duvarla araç arasında sıkıştı. Çarpma sonucu vücudunun tüm kemikleri kırılan küçük Samet acıyı önlemek adına oluşturulan suni koma yolu ile tedavi ediliyor.Beyin tomografisi sonuçlarının iyi olduğu açıklanan Samet’in yaşam mücadelesi sürüyor.

Kaza anında kuzenleri ile birlikte olan 3. Çocuğun kazadan yara almadan kurtulduğu da paylaşılan bilgiler arasında.

Bünyamin Aslan’ın cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Cacan Berlin
Mehmet Cacan Berlin - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun aylenin başi sag olsun nür icind öyusen inşalha yarali yeğenime Allah şifa versin

SIRADAKİ HABER