Ağrılı Esnaf Kendini Yakmaya Kalktı

Ağrı Belediyesi ile sorunlarını çözemeyen esnaf TBMM önünde eylem yaprı

Ağrılı Esnaf Kendini Yakmaya Kalktı

Ağrı Belediyesi ile alınan yeni araçlar ve fiyat düzenlemesine ilişkin sorunlar yaşayan dolmuş esnafı  TBMM önünde kendini yakmaya kalktı.

uzun zamandır kontak kapatarak Ağrı Belediyesi önünde eylem yapan dolmuş esnaflarından E.A sorunlarına çözülmeyince Meclisin Dikmen kapısında eylem yaparak sesini duyurmaya çalıştı.

Ağrılı dolmuş esnafı Erdal Aslan Meclis önünde eylem yaptı.

Alınan bilgiye göre E.A, Meclis Dikmen kapısı girişine yakın bir noktaya, elinde yaklaşık 2,5 litre benzinle dolu pet şişeyle geldi. Kendini yakacağını belirten E.A, polis ekiplerinin iknasıyla etkisiz hale getirildi.

Emniyete götürülen E.A, ifadesinde, Ağrı merkezde dolmuşçuluk yaptığını, mevcut hatta 70 özel, 10 belediye aracı varken belediye tarafından aynı hatta 100 araç getirildiğini söyledi.

Araç sayısının artmasından dolayı taşıma ücretinin 25 kuruşa düştüğünü anlatan E.A, kar oranının ve aracın ticari değerinin düştüğünü savunarak bu gerekçeyle eylem yaptığını belirtti.

  

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 10:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
hadi bakalım
hadi bakalım - 4 yıl Önce

valla kimsenin umrunda değil yine olan biz halka olan oluyor ekmeğinin peşinde olana oluyor Ağrı Belediyesi yüzlerce insanı ekmeğinden etti ve bunlara dur diyen olmadığı gibi kimsenin siyasetinde bir desteği olmadı Allah yardımcısı olsun ancak Ankarada amcası olanları getirsinler bir yerlere onların arkasında dursunlar Ağrı halkı oyunu verdi ve kendilerine oy verenlere sahip çıkmıyorlar yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER