Ağrılı Esnafın İşyerine Kurşun Yağdırdılar 1 Ölü 1 Yaralı

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde giyim mağazası işleten Ağrılı Esnafın işyeri motosikletli ve kasklı kişilerce tarandı .Olayda işyeri sahibi ağır yaralanırken yeğeni hayatını kaybetti.

Ağrılı Esnafın İşyerine Kurşun Yağdırdılar 1 Ölü 1 Yaralı

Zeytinburnu'nda silahlı saldırı kamerada: 1 ölü 1 yaralı

İstanbul Zeytinburnu'nda motosikletli saldırganlar giyim mağazasına kurşun yağdırdı. Dükkan sahibi ağır yaralanırken yeğeni kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 18.00 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz mahallesinde gerçekleşti. Motosikletli iki saldırgan Yusuf Yaşar'ın sahibi olduğu giyim mağazasına silahlı saldırı gerçekleştirdi. 

Saldırının neden ve kimler tarafından gerçekleştirildiği bilinmezken kurşun yağdıran kasklı saldırganlar motosikletleriyle olay yerini terk etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Dükkan sahibi Yusuf Yaşar ve yeğeni Nuri Yaşar yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuri Yaşar'ın hayatını kaybettiği Yusuf Yaşar'ın ise tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. İşyeri sahibi Yusuf Yaşar ve yeğeni Mehmet Nuri Yaşar'ın Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Tanıktepe Gıpgora Köyünden olduğu öğrenildi.Saldırı anı aynı sokakta bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. 

Polis, motosikletli saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Saldırının gerçekleştiği mağazanın dükkan komşusu olan Ali Karayıldız, “Olayın iç yüzünü bilmiyorum. İki el silah sesi geldi. Ben kurusıkı sıktılar zannettim. Yusuf arkadaşımız kapıdaydı, ayakta. Döndü baktı, bende içeride oturuyordum. Vuranları görmedim tabi ki. Diğer arkadaş düştü. Peşinden 5-6 el daha silah sesi geldi.,dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER