Ağrılı Genç Camide Cinayete Kurban Gitti

Camide silahla vurularak öldürülen Ağrılı gencin cenazesi defnedilmek üzere Ağrı'ya getirildi.

Ağrılı Genç Camide Cinayete Kurban Gitti

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, bulunan bir camide yaşanan olayda, Ağrı Patnoslu olan Halil İbrahim Gucin (29) karşılaştığı eski eşinin akrabası olan bir kişi tarafından başından silahla vurularak öldürüldü.

Olay, 8.Ocak pazar günü Gaziosmanpaşa’ya bağlı Karadeniz Mahallesi’nde bulunan Paşaçayırı Camii’nde  saat 13.00 sıralarında meydana meydana gelmişti.

Öğle namazı için camiye gelen Halil İbrahim Güçin (29), eski eşinin amcaoğluyla karşılaştı. 4 kasten yaralama, tehdit ve hırsızlık gerekçesiyle toplam 6 suç kaydı bulunan Cengiz U., Halil İbrahim Güçin’i (29) bir el ateş ederek silahla başından vurdu.

Olay sonrası silahlı saldırıyı gerçekleştiren Cengiz U. kaçarken, Güçin ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Cengiz U. daha sonra karakola giderek teslim oldu.

Hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olan Güçin’in beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

Cengiz U. emniyetteki ilk ifadesinde, Güçin’in 2021 yılında boşandığı eski eşi Gülay Aslan’ın amcasının oğlu olduğunu belirtti.

 Cengiz U.’nun, “Güçin’in terör örgütü PKK’nin propagandası yaptığını öne sürdüğü” kaydedildi. “Bu sebeple aralarında husumet başladığını konuyla ilgili CİMER’e ve savcılığa şikayette bulunduğunu” söyleyen Cengiz U., Güçin’in babasından aldığı tehditler nedeniyle silah taşıdığını da belirtti.

1 hafta önce babasının öldüğünü belirten Cengiz U., dün babasının taziye yerinde Güçin ile karşılaştığını, Güçin’in kendisine bakması üzerine bir metre mesafeden silahla kafasına ateş ettiğini ifade etti.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gucin, vefat ettiği İstanbul’da Adli Tıp İşlemleri tamamlandıktan sonra cenaze bugün ailesine teslim edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis
Reis - 1 yıl Önce

Bunlar koltuk sevdalısı halk sevdalısı deyil şerefsizler bunun gibilerin yüzünde bu haldeyiz

SIRADAKİ HABER