Ağrılı Kardeşler Silahla Vurularak Öldürüldü

Konuşmaya gittikleri iş yerinde kurşun yağmuruna tutulan iki kardeş hayatını yitirdi.

Ağrılı Kardeşler Silahla Vurularak Öldürüldü

Ağrılı 2 Kardeş Dünürleri Tarafından Silahla Öldürüldü 

Ağrı’nın Diyadin ilçesinden Uşak ilinin Karahallı İlçesine göç eden Koran ailesi evli kızlarının yaşadığı sıkıntılar nedeni ile Denizli’nin Bekilli ilçesinde ikamet eden dünürlerini ziyarete gittiler. 

Fatma Koran’ın Yaklaşık 1 yıl önce Katil zanlısı Gürcan İnan’ın oğlu Can İnan’a kaçarak evlenmesi sonrası başlayan tartışmalar sonrası Abdülbari Koran, oğlu Murat Koran, kardeşi Ferman Koran ve bir akrabasıyla konuşmak için Karahallı ilçesinden Denizli'nin Bekilli ilçesindeki dünürü Gürcan İnal'ın oto lastik tamirhanesine gitti. 

Abdulbari Koran'ın konuşmalar esnasında damadı Can'a tokat atması nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Gürcan İnal, oğluna tokat atılmasına sinirlenip, yanında taşıdığı tabancayla peş peşe birkaç el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlar Abdulbari Koran, Murat Koran ve Ferman Koran'ın çeşitli yerlerine isabet etti. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bekilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden ağır yaralanan Abdulbari Koran, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Yaralılardan Ferman Koran da bugün hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından Gürcan İnal ile oğlu Can'ı gözaltına aldı. Baba- oğul, bugün polisteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Çal Adliyesi'ne sevk edildi. Gürcan İnal, 'tasarlayarak iki kişi öldürmek ve biri kişiyi de yaralamak' suçundan tutuklanırken, oğlu Can ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER