Ağrılı Siyaset'in Adı Ayşe Oldu

Patnoslu Siyaset'in adı Ayşe oldu

Ağrılı Siyaset'in Adı Ayşe Oldu

Ağrı'nın Patnos İlçesi Tanyeli (Mıç) köyü nüfusuna kayıtlı Siyaset Özyolcu artık Ayşe olarak anılacak.

Patnos ilçesi Tanyeli (Mıç) köyü nüfusuna kayıtlı 09.02.1984 doğumlu Siyaset Özyolcu ikamet ettiği Aydın'da isminin değiştirilmesi için 4. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurdu. Mahkeme tarafınfdan görülen duruşmada Siyaset Özyolcu'nun adının düzeltilmesi için yapılan açık yargılaması sonucunda adının Ayşe olarak tahisisini ve Siyeset olan isminin iptaine karar  verildi.

Siyaset Özyolcu'nun adı 29/11/2022 dosya numarasıyla açılan dava sonucunda yapılan isim değişikliği kararı yerel gazetede yayımlanarak hayata geçti.
Bu kararla Mehmet ve Nafiye kızı Patnoslu Siyaset'in 39 yıl sonra Ayşe olarak hayatına devam etmesi karara bağlanmış oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Selma
Selma - 1 yıl Önce

Yani bu da haber mi haber bulamadınız mı da adını değişen bayanı haber ettiniz bir yılda yüzlerce kişi adını değişiyor şimdi bunlar haberlere mi çıksın ciddi olun biraz haberde

KeJer
KeJer - 1 yıl Önce

Bunun haber niteliği nedir acaba?Sizi bunu haber yapalım diye motive eden şey ne olabilir? Basın ve medya 4. büyük erk olarak görülür. Ağrı'nın asıl sorunlarını haber yapınız.

Gazeteci
Gazeteci - 1 yıl Önce

Memlekette bu kadar ciddi sorun var iken sizin yaptığınız bu haberleri görünce gazeteci olduğumuzdan utanıyorum. Ağrının başka sorunu yokmuş gibi davranıp haber değeri olmayan yazılarla milleti meşgul etmeyin.

Gevdan aşireti
Gevdan aşireti - 1 yıl Önce

İlk kez böyle komik bir haber görüyorum. Gelde gülme bu ne şimdi Pess artık

Hakan yıldırım
Hakan yıldırım - 1 yıl Önce

Haber mi bu??

Erkan
Erkan - 1 yıl Önce

Bunun haber olma sebebi SİYASET yani yasak kadın kendi istegiyle deqistirmemis devlet yasak olduğu için Ayşecik yapmış anlayanlar anlamayanlara anlatsın yada bunu okusn anlar hala okuyorsan anladın denekki seviliyosun :))

Ömer ağrı dağı
Ömer ağrı dağı - 1 yıl Önce

Allah Halil öz yolcunun bin bir belasını verecek Ekrem Çelebi bunlar ağrılı değill oy vermeyin bunlar memleket hırsızları

SIRADAKİ HABER