AĞRILI SİYASETÇİ İSTANBULDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Sevilen siyasetçi Ağrılılardan aldığı desteği partisinin geleceğine taşıyor.

AĞRILI SİYASETÇİ  İSTANBULDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Ağrılı Siyasetçi İstanbul da Gövde Gösterisi Yaptı

Gelecek Partisi İstanbul İ Başkanlığı Kurucu Üyesi aynı zamanda 2. Bölge Sorumlusu Abdulhadi Çakmak aralıksız sürdürdüğü çalışmaları sonrası partisinin Sultanbeyli buluşmasında gövde gösterisi yaptı.

Gelecek Partisi tarafından düzenlenen Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı Sultanbeyli mitingine İstanbul 2. Bölge Sorumlusu Abdulhadi Çakmak’ın Ağrılılardan oluşan gurupla çıkarma yapması gündem oldu.

Ağrılılardan oluşan yaklaşık 600 kişilik gurupla miting alanına gelen Çakmak ; Tüm Türkiye’de her geçen gün büyük teveccühlere mazhar olan partimizin Ağrılı hemşehrilerimiz tarafından da kısa sürede benimsenerek desteklenmesi bizler için onur verici bir durum .Buradan şahsım ve teşkilatım adına bu büyük birliktelik gününde Gelecek’e kararlı adımlarla yürüyen hemşehrilerime saygı ve şükranlarımı sunuyorum,dedi.

Çakmak sözlerine’’seçim sürecine yaklaştığımız bu günlerde hemşehrilerimizle daha sık bir araya gelerek çalışmalarımızı hızlandıracağız hem Ağrılıların birlikte olması noktasında öenemli adımlar atacağız hem de Türkiye’nin geleceği adına hep birlikte onurlu bir mücadele sergileyeceğiz ‘’ifadelerini ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2022, 21:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurhan kale turan
Nurhan kale turan - 2 yıl Önce

Yolun açık olsun hemşerim

Berat çakmak
Berat çakmak - 2 yıl Önce

Allah yolunu açık etsın grur verici

Admin
Admin - 2 yıl Önce

Yolun açık olsun ağrılı diyer ağrılılar gibi yapma ağrıyı unutma yani ağrıya sahip çık yiyici olma Allah yardımcın olsun.

Remzi Kızıldağ
Remzi Kızıldağ - 2 yıl Önce

Öncelikle şahsınıza ve Partimize başarılar diliyorum yolunuz açık olsun

Remzi Kızıldağ
Remzi Kızıldağ - 2 yıl Önce

Sahsiza ve Partimize başarılar diliyorum.yolunuz açık olsun

Kasım
Kasım - 2 yıl Önce

Bence Ağri Eski Belediye Başkan Adayı gibi Ağrılar üç oy verirler

SIRADAKİ HABER