“Ağrı’nın Kaderini burada yaşamayanlar belirlemesin

“Ağrı’nın Kaderini burada yaşamayanlar belirlemesin

“Ağrı’nın Kaderini burada yaşamayanlar belirlemesin

“Ağrı’nın Kaderini burada yaşamayanlar belirlemesin”

CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut, yarın yapılacak seçimler öncesinde cadde ve sokaklarda Ağrı’ya oy kullanmaya gelen taşımalı asker ve polislerle dolduğunu belirterek “Ağrı halkının kaderini taşımalı asker ve polisler belirleyemez” dedi. 
Seçim çalışmalarını tamamlayan CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut, Ağrı’da taşımalı oy kullanacak asker ve polis oylarına tepki gösterdi. 
Ağrı’da hafta sonu tüm caddelerde tanımadık taşımalı asker ve polislerin olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Bulut “Ağrı’da yaşayan tüm memurlara sonsuz saygımız var. Onlarda bizim gibi bu şehirde yaşadıkları için yönetimde en az bir Ağrılı kadar söz sahibidirler. Bizim itirazımız Ağrı’da yaşamayıp sadece Ağrı’da iktidar partisinin seçilmesi için Ağrı’ya burada yaşamayan insanların getirilmesidir. Bırakın herkes demokratik bir şekilde sandığa gitsin ve istediği partiye oy versin. Hiç kimse alavere, dalavere ile bu halkı yönetemez. Ağrı halkı bu dönen oyunlara prim vermez. Eminim ki yarın verecekleri oylarla bu oyunu bozacaklardır” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı
Ağrı - 1 ay Önce

Kimin tehdidi ile İyi Parti adayının açıklamasını sildiniz? İnsanlar size güvenip paylaştı. Sonra habere tıklayınca boş çıkıyor. Madem haberinizin arkasında durmayacaksınız, o zaman haber yapmayın. Kaldırıyorsanız da bir açıklama yapın. Akpliler "haber yalandı, onun için kaldırdılar" diyor.

M. Can
M. Can - 1 ay Önce

Bu askerler burada yaşıyor olabilirler. Askeri alandan araçla gelmeleri buraya başka şehirden getirilmeleri anlamına gelmez.

SIRADAKİ HABER