A.İ.Ç.Ü Personeli Kadın Rektörlüğü Bastı

Abdylhalik Karabulut'un Rektörlüğe atanması ile birlikte sayıştay raporlarıyla belgeli usulsüzlük,yolsuzluk ve ahlaksızlıklarla anılan A.İ.Ç.Ü de yeni bir skandal patladı

A.İ.Ç.Ü Personeli Kadın Rektörlüğü Bastı

Her türlü rezilliklerini şehit edebiyatının arkasına saklanarak sergilemeye devam eden A.İ.Ç.Ü yönetiminin en üst kademede yaşandığı iddia edilen taciz olayını ''şehadet ''vurgusu ile nasıl açıklayacağı merakla bekleniyor.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde skandalların ardı arkası kesilmiyor

Her türlü rezilliğin yaşandığı Abdulhalik Karabulut’un Rektörlüğü döneminde şimdide Üniversite koridorları Rektörlüğün basılması nedeni ile çalkalanıyor.

banner47
Üniversite personeli bir kadının taciz nedeni ile Rektörlüğü bastığı ve olay çıkardığı herkes tarafından biliniyor.

Rektörlük makamının taciz nedeni ile basılması sonrası ‘’Taciz’in’’ kimden tarafından yapıldığı da farklı şekillerde tartışılıyor.

Her türlü yolsuzluk ve ahlaksızlığı üstünü örtmekte mahir olan A.İ.Ç.Ü Rektörlüğünün bahse konu iddiaları da kapatmak için yoğun uğraş vereceği olayın adliyeye taşındığı öğrenilirken A.İ.Ç.İ personeli kadın çalışanın taciz iddiası ile şikayet ettiği kişinin Rektör Karabulut’mu yoksa başka bir personel mi olduğu konusunda da farklı iddialar ortaya atılıyor.

A.İ.Ç.Ü yönetimin ucuza kaçan şehit edebiyatını bırakıp konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhalif Akademisyen
Muhalif Akademisyen - 2 yıl Önce

Maharet her ilde üniversite açıp yandaş doldurmak değil liyakat ehliyet sahibi olmayanlar idareci konumda olursa ne ilim ne eğitim nede adalet aramak saflık olur mesela işe yaramayan pasif cahil ehliyet ve liyakatten uzak ama yalaka yandaş şube müdürlerinin öğretim görevlilerinin nereden nasıl atandığına bakmak lazım hani kul hakkı nerede ama hesap verme zamanı yakın geliyor gelmekte olan

By
By - 2 yıl Önce

Sayın söylemez Ümmü Eyüb kız öğrenci yurdundaki yakın zamandaki skandalı bir araştırın

SIRADAKİ HABER