AK Parti 2 İlçe Dışında Tamam

Ak Parti'nin iki ilçe dışında aday listesi tamamlandı bir ilçede değişikliğe gidilme ihtimali hala devam ediyor.

AK Parti 2 İlçe Dışında Tamam

İlçe adaylarını belirlemekte güçlük çeken AK Partide çalışmalar devam ederken iki ilçe dışında resmi açıklama yapılmasa da adayların netlik kazandığı öğrenildi.

Ak Parti ilçe adaylarını belirleme komisyonunda kesinleşen ilk isim Tutak Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan olmuştu.

Sayan’ın adaylığı almasında referans olan farklı parti temsilcilerinin güç birliğinin etkin olduğu ifade edilmişti.

Diğer ilçelerde aday adaylığı süreci farklı mecralara taşınınca içinden çıkılmaz bir hal alan aday belirleme sürecinde sona gelindiği öğrenildi.

Ağrılıların yarın yapılmasını beklediği adayların resmen açıklanma süresinin de 2 yada 3 gün daha devam edeceği bilgisi edinildi.

Ak Parti Kulislerinden edindiğimiz duyumlara göre Ak Parti Diyadin Belediye Başkan Adaylığı için Rıfat Polat isminde mutabık kalındığı.Yine Doğubayazıt ilçesinde başvurusu olmayan Cengiz Çelik’in aday olacağı ve Hamur ilçesinde de Cezmi Ergül’ün adaylığının kesinlik kazandığı iddia edildi.

Taşlıçay da ibreler İsmet Taşdemir’i gösterse de sosyal medya paylaşımları ve genel merkeze aktarılan bilgiler ışığında bir yeni arayışın gerçekleşmesinin mümkün olduğu ifade edildi.

Ak Parti Milletvekili Ruken Kilerci’nin Eleşkirt ilçesinde Ergül Tenekeci de ısrarcı olması nedeni ile ilçe adayında belirsizliğin devam ettiği de konuşulanlar arasında yer aldı.

Patnos’ta genel merkez tarafından yapılan çalışmalarda Abdulhalık Taşkın’ın geçmiş belediyecilik sürecine ilişkin referansları son turda elini bir hayli güçlendirdiği öğrenildi.

Taşkın’ın adaylığına da kesin gözüyle bakılan Patnos’ta hala bir isim üzerinde çalışmalarında devam ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER