AK Parti Ağrı İl Başkanı Güngör Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör biraraya geldiği basın mensupları ile çalışmalarını paylaştı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Güngör Basınla Bir Araya Geldi

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkan sıfatı ile lüzum görülen yerlerde değişime
işaret ettiğine vurgu yaparak olağan genel kongre sürecinin kısa zamanda başlayacağını söyleyen AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör Ağrı da tüm teşkilatların görevlerinin başında olduğunu ve Kongre hazırlıkları yaptıklarını sürecin suistimal edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı.
Güngör Ağrı’nın müreffeh yarınları için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ve bu kapsamda bakanlıklar nezdinde önemli çalışmaların altına imza atığını söyledi.
Güngör Belediye Başkanları ile birlikte ziyaret ettiği Tarım Bakanlığı ve Çevre Şehircilik Bakanlığında gerçekleşen temaslarına ilişkin paylaştığı bilgilerde Yazıcı Barajı sulama sisteminin 2025 yılında bitirileceğinin müjdesini verdi.
Güngör ; Murat Nehri Islah Projesi ,Ahırlar projesi ve mera ıslahının hızlandırılması için gerekli girişimlerde bulunurken TMO’nun yerinin değiştirilmesi ve Tutak’ta geçici Silo kurulmasının da sözünü aldık. Yaptığımız görüşmelerde şehrimizde ivedilikle başlanması  gereken Emniyet Müdürlüğü, Adliye Sarayı projelerinin ilerletileceği yönünde bilgi aldık.
Yine Kadın Doğum Hastanesi inşaatının aralıksız sürdürüleceği AVM’nin de temel güçlendirme çalışmalarının kısa bir süre sonra bitirilerek inşaatların yükselmeye başlayacağını  artık rahatlıkla ifade edebiliriz.
Yine buradan Ağrılıların yoğun Ağrı İzmir uçak taleplerini de ileterek gerekli görüşmelerin sağlanmak üzere harekete geçildiğinin müjdesini verebiliriz. Bunlara ek olarak vatandaşlarımız tarafından 100. Yıl Mahallesi ile Sanayi arasında ve Kümevler mevkisinde iki köprü kurulumunun programa alınması  için gerekli girişimleri mi sürdürüyoruz, dedi.
Güngör ; İktidar olmanın sorumluluğunda ,muhalefet etmenin bilincinde Ağrı için görev ve sorumluluklarımızı bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz.
Hemşerilerimizin  Ağrı Belediyesine yönelik şikayetlerini de değerlediriyor buradan Ağrı Belediyesine  uyarıda bulunarak çöp ulaşım ve bilhassa kirli içme suyu, haksız işten çıkarmalar gibi sürdürdükleri başarısız sürecin artık tahammül edilemez bir hal aldığını ifade etmek istiyorum dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup YILDIRIM
Yakup YILDIRIM - 3 hafta Önce

Kirli su sizden kalma çalışanları da fazla fazla torpille aldınız

A as
A as - 3 hafta Önce

Kirli su sizde kalma daha belediyeyi 20 gündür aldılar kirli su sizden kalma Patnos belediyesi 150 kişi işten çıkardı onuda anlatın.kayip etmeyi niye hazm etmiyorsun.bahane bulsan bahaneniz daha çok.halk sizden iftiranizdan bıktı

SIRADAKİ HABER