Ak Parti Ağrı Kulislerinde İstifalar Konuşuluyor '' 3 İlçe görevden alındı''

2023 hazırlıkları çerçevesinde 3 ilçe başkanının görevden alındığının konuşulduğu Ağrı da yönetimde ayıklanacak isimler içinde çalışmalar sürdürülüyor.

Ak Parti Ağrı Kulislerinde İstifalar Konuşuluyor '' 3 İlçe görevden alındı''

2023 Genel seçimleri öncesi Ağrı da yenilenmeye giden Ak Parti Teşkilatlarında hareketli günler yaşanıyor.

Halil Özyolcu’nun Ağrı İl Başkanı olarak atanması sonrası yürütülen süreçte yıpranmış isimler ,şaibeli işlere bulaşmış ve il yönetimi ile koordine olamamış isimlerin yeni süreçte yere almayacağı Ak Parti de kulisler bugün sıcak bir haberle çalkalandı.

Ak Parti Genel Merkezine yakın kaynaklar Ağrı da 3 İlçe Başkanının istifalarının istendiğini dillendiriyor.

Edinilen bilgilere göre Eleşkirt İlçe Başkanı Ergül Tenekeci, Diyadin İlçe Başkanı Sezer Uğur Özmen ve Taşlıçay İlçe Başkanı Nimet Kaya’nın istifalarının istendiği yine bir ilçe başkanının da kendi iradesi ile görevden affının istendiği iddia ediliyor.

Eleşkirt ,Diyadin ve Taşlıçay İlçe Başkanlarının görevden alınacağı net bir şekilde dillendirilirken ,görevden affını isteyen ilçe başkanının şuan itibari ile göreve devamı yönünde karar kılındığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Aynı zamanda Ak Parti İl ve İlçe yönetimlerinde de yeni bir yapılanmaya gidileceği ve bazı isimlerin görevden uzaklaştırılacağı da kulislerde yankılanmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki Bey
Zeki Bey - 2 yıl Önce

Görevden alsalar ne yazar, ceplerini doldurdular, yakınlarını kamu kurumlarına aldılar, daha ne olacak ki.
Ağrını kaderi bu.. Hala sokaklarda kar var, köy yolları açılmamış. Allah bunlardan sorsun diyecem ama bizim millet çabuk unutkandır. Yine bunlara memleketi satar..

SIRADAKİ HABER