AK Parti Heyeti Ağrı Mahalle Muhtarlarını Ağırladı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı geleneği bozmadı,çalışmalarına başladı

AK Parti Heyeti Ağrı Mahalle Muhtarlarını Ağırladı

Ak Parti Heyeti Mahalle Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı 2024 Mart Ayında yapılacak yerele seçimler için start aldı.

Genel seçimlerde aday belirleme süresini beklemeden sahaya inen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve yönetim kurulu henüz genel seçim sonuçlarının tartışıldığı bir ortamda ‘’biz görev adamıyız ‘’şiarıyla yerel seçim çalışmalarını başlattı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve yönetim kurulu üyeleri Cumartesi sabah kahvaltısında Ağrı Merkez Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Tahtalı burada yaptığı konuşmada ; Demokrasinin temel taşı vatandaşın hizmet almada eli kolu,gören gözü ,duyan kulağı ve talep edeni olan siz kıymetli muhtarlarımızla bugün burada bir araya gelmekten mutluluk duyduk.

Bizler biliyoruz ki mahallesinin her sokağına ,her evin en küçük sıkıntısına şahit olan sizler çözüm üretme noktasında da bizlerden daha yetkinsiniz ,bu nedenle sizlerin ağzından çıkacak her kelimeyi büyük bir sükûnet içinde dinleyip,not alıp gerekli raporlarla birlikte gereken hizmetlerin aksatılmaması için sıklıkla bir araya geleceğiz.

Kısa bir süre önce seçim arafesinde bizlere tevdi edilen görevin ilk buluşmasını siz değerli muhtarlarımızla gerçekleştirdik.

Bugün buradan çıkan her söz bizim için çok kıymetlidir ve biz bu kıymetin gereğini yerine getirecek çalışmalar için hazır durumdayız.İnşallah bu toplantının hemen akabinde oluşturduğumuz rapolarla birlikte ilgili tüm birimleri harekete geçirecek ve o sorunla iştigal eden kurum sorumluları ile birlikte mahallerimize gelerek hep birlikte sorunların üstesinden geleceğiz.Şimdi sözü fazla uzatmadan sizleri dinlemek istiyor ve bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum ,hoş geldiniz,dedi.

Tahtalı’nın konuşmasının ardından Mahalle Muhtarları sorunlarını sıraladı,yol,alt yapı ,park gibi belediyenin asli görevlerine ilişkin şikayetlerle birlikte mobing uygulandığını iddialarını da not alan Tahtalı kısa bir süre sonra yeniden bir araya geleceklerini ifade etti.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2023, 23:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 11 ay Önce

Artık muhtarlık saygınlık demek çünkü asgari ücret zamlandıkca onlarında maaşı zamlanıyor ne güzel 30 yıl devlete hizmet et 2.fakülte üniversite bitir emekli ol 8200 emekli maaşı diğer taraftan ilkokulu dışarıdan al muhtar ol belinde tabanca asgari ücret 11.400 maaş al yerel seçimlerde herkes muhtar adayı olsun ben şahsen olacağım

Ahmet tekindağ
Ahmet tekindağ - 11 ay Önce

Bir ağrılı olarak seninle gurur duyuyor um Allah bahtını açık etsin başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER