AK Partinin Kullandığı Siyaset Dili Ağrı Seçmenine Hakarettir

İYİ Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Metin Aydemir aşiret toplantıları üzerinden kullanılan dil Ağrı seçmenine hakarettir,kutuplaştırmadır,ayrıştırmadır, dedi.

AK Partinin Kullandığı Siyaset Dili Ağrı Seçmenine Hakarettir

Bu yaşananlar ne nezakete nede siyasete yakışmayan tutum ve davranışlardır,dedi.


İYİ Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Metin Aydemir siyasi etikten uzak insan onurunu yaralayan görüntülerin servis edilmesini Ağrı için bir utanç olarak görüyorum dedi.Aydemir Siyasi partilerin iftar sofralarında insanları balyalayarak istifleyip sonrasında bir aşiret adıyla barkoda koymuşçasına partisinin oy ambarına atması öncelikle o sofrada oturan hemşerilerimize saygısızlıktır.Bu kafa tam bir Ortadoğu kafasıdır ,bu kafa cumhuriyet karşıtıdır bireye karşı köleliğin yanında feodalizmin emrinde gayri insani bir tutum ve davranış şeklidir.


Aile büyükleri olarak gördükleri sevdikleri bir insanın iftar davetine icabet eden kimse o aile bireyinin malı olmadığı gibi siyasi figürlerinde iradesini ağayla yaptığı anlaşma sonrası satın aldığı bir mal değildir.
Siz bu kentin insanlarına mal muamelesi yapıp iftar sofralarında balyalayarak oy sandıklarınızda istifleyemezsizniz.


Siz bu kentin sizin için toplanan ailelerini aklı selim ,haysiyetli ilan ederek dolaylı bir şekilde diğer aileleri haysiyetsiz ilan edemezsiniz.


Siyasi ikbal hırsınızın aklınızı teslim aldığı çok net bir şekilde görülmektedir.Siz koltuk sahibi olmak için bu kente hakaret edemzsiniz.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası ile hepimizi birey olarak tanımlamış ve milletimizi feodal yapıların kulu olmaktan kurtarmıştır.Cumhuriyet değerlerine,insani değerlere saygı göstermek zorunluluğunuzu hatırlatıyor sizleri Ağrılıların özgür iradesine ve ferasetine havale ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER