AKP Ağrı'da Okul Boşalttı, Öğrencileri Evine Gönderip Propaganda Yaptı

Güç zehirlenmesi yaşayan AKP bu kadarıda olmaz denecek ne varsa hepsini yapmaya devam ediyor.Bu kez öğrencileri eve gönderip okulda propaganda yapan AkP'lilere bu fırsatı veren Milli Eğitimin konuya ilişkin nasıl bir açıklama yapacağıda merakla bekleniyor.

AKP Ağrı'da Okul Boşalttı, Öğrencileri Evine Gönderip  Propaganda Yaptı

AKP bu kadarı da olmaz dedirten her şeyi yapıyor.

Ağrı Haber Ajansından Hüseyin Arslan’ın sosyal medya paylaşımlarına dayandırdığı fotoğraflı haberinde bir köy okulunun AKP’li siyasetçiler tarafından resmen işgal edilerek seçim propagandası yapmak için kullandığı görülüyor.

Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ün paylaşımında ‘’ DİYADİN

Heyyyt maşallah dede baba köyümüz Tendürek köyüne milletvekili adayımız @AvAbbasAydin, diyadin ilçe başkanımız Orhan Özden, il genel meclis üyemiz @ramazancecen04 ile birlikte gittik. Cumhurbaşkanımıza ve partimize tam destek…@beyitBALAN @Ruken_Kilerci’’ifade ve etiketiyle paylaştığı fotoğraflarda öğrencilerin boşaltılarak dışarıda beklediği okulda AKP 2. Sıra Milletvekili Adayı Abbas Aydın ve yanındaki partililerin köylülere propaganda yaptığı görülüyor.

14 Mayıs seçimlerine giderken yapılan bu paylaşım AKP’nin devlet ciddiyetinden ne kadar uzaklaştığının da net görüntüsünü ortaya koyuyor.

Sosyal mdeyada çocukların dışarıda beklediği görülen fotoğrafların servis edilmesi sonrası yoğun tepkiler alan AKP’nin keyfi propaganda tatili sonrası yaptıkları bu kanunsuzluğu nasıl açıklayacağı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün sorumlular hakkında soruşturma başlatıp başlatmadığına dair açıklama yapılması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osm
Osm - 13 ay Önce

Orada lamba yanıyor , acaba akşam okulun olmadıği saat olabilir mi

Ögretmen
Ögretmen - 12 ay Önce

Yalan haber yapmak iyi geliyor galiba. Köy okulları erken dağılıyor. Okulda öğrencilerin olmadığı bir saatte yağmura yakalanan ekip okula sığınmış. Tüm haberlerinize olan inancı da yitirtmeyin be. Yalan haberle elinize ne geçecek.

Akp
Akp - 12 ay Önce

Belengaz Abbas'ı okula kaydetmeye götürmüş olabilirler

SIRADAKİ HABER