AKP Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu İstifa Edeceğini Açıkladı

AKP İl Başkanı istifasını açıkladı

AKP Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu İstifa Edeceğini Açıkladı

Akp Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu İstifaya Hazırlanıyor

18 Şubat 2021 tarihinde Abbas Aydın’dan boşalan AKP Ağrı İl Başkanlığına getirilen Halil Özyolcu istifa için hazırlandığını açıkladı.

2001 yılında kurulan AKP’nin Ağrı Kurucu İl Başkanı olarak aktif siyaset hayatına adım atan Halil Özyolcu 3 Kasım 2002 yılında yapılan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmiş 22. Dönem Milletvekili olarak meclise girmişti.

2007 seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Özyolcu 2009 yılında Abdullatif Şener’in önderliğindeki Türkiye Partisinin kurucusu ve aynı zamanda teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Özyolcu bir süre sonra Türkiye Partisi ile yollarını ayırarak tekrar AKP de aktif siyaset hayatıını sürdürdü.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Ağrı04Habere ziyaret gerçekleştiren Halil Özyolcu gazetemiz imtiyaz sahibi Taner Söylemez’e yaptığı açıklamada Ankara da ki İl Başkanları toplantısında Genel Merkez yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda 2023 Haziran ayında yapılması beklenen genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için önümüzde ki günlerde il başkanlığı görevinden istifa edeceğini açıkladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 1 yıl Önce

Mazlumu getirin? Abbas yerine gelir

Ehmo
Ehmo - 1 yıl Önce

Demek vekil namzeti olacak.

Admin
Admin - 1 yıl Önce

Babadan oğula oğuldan babaya milet vekilden ıl başkanına il başkanında milet vekilliğine başka baba oğlu yok sana hayırlı olsun.

Ağrılı vatandaş
Ağrılı vatandaş - 1 yıl Önce

Savcı başkan boşa mı düştü yani. Kulislerde onun vekil adayı olacağı konuşuluyordu. Sağ gösterip solmu vuracaklar. Sıcak saatlerin başlamasına az kaldı...

Ömer
Ömer - 1 yıl Önce

Ağrı merkezde adam mı yok. Yeter Patnos’lu il başkanı da millet vekili de istemiyorum.

SIRADAKİ HABER