Alkışlar Kaymakam Alper Balcı'ya

Balcı vatandaşın taleplerine sırt çevirmedi.

Alkışlar Kaymakam Alper Balcı'ya

Halkla bütünleşmenin objektifler karşısında bir kare olmaktan öteye geçtiğinin en güzel örneği Diyadin’de verildi.

Göreve başladığı günden itibaren yaşamın her sahasında ve her yaş gurubu ile temaslarının bir fotoğraf karesi olmaktan öte olduğunu gözler önüne seren Kaymakam Balcı Diyadinlilerin en çok muzdarip olduğu ve kente girenlerin ürperdiği görüntüyü sona erdirdi.

Diyadin de kapalı olan yolu yıllar sonra açan Kaymakam Alper Balcı ;Diyadin’in huzur kenti olduğunu vurgulayarak ‘’ “Yıllardır kapalı olan yolun artık gönül rahatlığı ile açtık. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun’’dedi.

Balcı bariyerlerin kaldırılması ve yolun yeniden trafiğe açılmasında vatandaşlardan gelen taleplerin bir sonucu olduğuna vurgu yaptı.

Kaymakam Balcı kapalı olan yolda ki barikatların kaldırılması ve düzenleme konusunda katkısı bulunan Diyadin İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Sinan Yıldız' a teşekkür etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sn. Balcı'dan beklentiler
Sn. Balcı'dan beklentiler - 3 yıl Önce

Yaklaşık 830 hektarı sera alanı, 500 hektarı da faaliyet merkezi olan toplamda 1250 hektar alan üzerine kurulması hedeflenen "Jeotermal Enerjiye Dayalı İhtisas Analı" projesini tamamlamasıdır. Yaklaşık 30 yıldan beridir gündemde olan bu projenin tamamlanması diyadin ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Sosyal medyada sayısız gülen yüz var..

Faruk tayhan
Faruk tayhan - 3 yıl Önce

Boyle yıgıt devlet adamı imin can kurban

SIRADAKİ HABER