Avukat AKBAŞ'tan Ağrı Belediyesine Kınama

Ağrı Barosu Avukatlarından Akbaş Hukuk Ofisi sahibi Murat Akbaş Ağrı Belediyesinin yerel gazetecilere karşı takındığı tutumu sert bir dille eleştirdi.

Avukat AKBAŞ'tan Ağrı Belediyesine Kınama


Murat Akbaş'tan Ağrı Belediyesine Kınama
Ağrı Barosu Avukatlarından Murat Akbaş Ağrı Belediyesinin yerel gazetecilere karşı takındığı tutumu sert bir dille eleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde Ağrıda görev yapan basın mensuplarının ücretsiz toplu taşıma kartlarının iptal edilmesi ardından konu gündemde sıcaklığını korurken Avukat Murat Akbaş’tan eleştiri geldi.
Akbaş ;Ağrı'yı bilmeyen kim,olduğunu ne olduğunu Ağrı’nın da bilmediği tanımadığı bir adama belediyenin teslim edilmesi ne kadar yanlışsa yine bu Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’un tavrıda o kadar yanlıştır.
Gerek kentte konuşulanlar gerekse basına yansıyanlardan anlaşılmaktadır ki bu şahsın uygulamalarından genel manada bir rahatsızlık söz konusudur. Ahmet Tunç’un başına buyruk kararları Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a kayyum atanmış havası oluşturmaktadır.
Kamu yararına hizmet sunan Ağrı’nın sorunları ve haberlerini bizlere taşıyan Ağrı yerel basınına karşı alınan bu kararı kınıyor ve derhal bu yanlıştan geri dönmelerini beklediğimizi ifade etmek istiyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 21:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
AĞRILI
AĞRILI - 5 yıl Önce

Evet sayın avukat haklı bu devlete herkes layıkı ile işini yapmalı devlete karşı görevini aksatmamalı devleti dolandırmalmalı yetimin hakkını yememeli şehitlerin haklarını sahte evraklarla belgelerle iç etmemeli kim olursa olsun işini layıkı ile yapmalı

SIRADAKİ HABER