Babacan Ve Davutoğlu Ağrı Teşkilatlarında Anlaştı

Kurulacak 2 yeni parti için AKP eski Milletvekilleri ile el sıkıştılar

Babacan Ve Davutoğlu Ağrı Teşkilatlarında Anlaştı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eski Bakan Ali Bababcan’ın yeni parti kurmalarının işaretini verdikleri ve AKP nin dağılma süreci olarak isimlendirilen çalışmalarda Ağrı teşkilatlarının kimlerden teşekkül edileceği konuşulmaya başlandı.

İki ayrı parti ile siyasi yaşamlarını sürdürecek olan Davutoğlu ve Babacan’la Ağrı teşkilatları için görüşen isimlerin kimler olduğu da Ankara kulislerinde dillendirilmeye başlandı.

İddialara göre Ağrı eski milletvekillerinden iki isim Davutoğlu ve Babacan’ın kuracağı partilerin Ağrı teşkilatlarının yapılandırılması konusunda anlaştılar.

Babacan’ın kuracağı partinin Ağrı teşkilatlanmasını aralılarla 2 dönem Ağrı milletvekilliği yapmış bir ismin aldığı ve Davutoğlu’nun partisinin de yine aynı ekolden tek dönem milletvekilliği yapmış eski bir AKP milletvekilinin yapacağı hususunda Ankara da yapılan görüşmeler sonrası kesinlik kazandı.

AKP eski Ağrı Milletvekillerinden Fatma Salman’ın AKP ye yönelik yaptığı muhalif paylaşım kurulacak yeni partiye göz kırpmak olarak yorumlansa da Babacan ve Davutoğlu’nun kurulacak yeni partilerinin il teşkilatlanmalarını farklı iki ismin oluşturacağı neredeyse netlik kazandı.

Aynı ekolden 2 AKP Ağrı eski milletvekilinin yakın çevreleri ile konuyu paylaştıkları ve altyapı çalışmalarına başladığı da gelen kulis haberleri arasında yer alıyor.

AKP de milletvekili olarak görev yaptıkları süreçte performansları sürekli tartışma konusu olan isimlerle yeni kurulacak olan partilerin performansının çok başarılı olması beklenmiyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Karaköseli
Karaköseli - 5 yıl Önce

Kısa ve öz olarak şunu desen daha iyi olur Sayın Cumhurbaşkanımızın adam ettikleri Reise sırtını dönen hainler üzerine anlaştılar deseniz daha iyi olur

Alp eren
Alp eren - 5 yıl Önce

Bunların ağrıya ne hayrı olmuşki bundan sonrada olsa

SIRADAKİ HABER