Bir Büyük Aile Daha Dem Parti'ye Destek Açıklamasında Bulundu

Ağrı Merkez de Yaşayan Büyük Aileler DEM Partiye Destek Açıklaması Yaptı

Bir Büyük Aile Daha Dem Parti'ye Destek Açıklamasında Bulundu

Belediye seçimlerine sayılı günler kala aileler destek sunacakları adayların partilerine desteklerini açıklamaya devam ediyor.

Ağrı Merkez de etkin bir çoğunluğa sahip ve AK Partiye yakın olarak bilinen büyük bir aile bu akşam yaptıkları toplantı sonrasında Ağrı Belediye Başkanlığı seçimlerinde DEM Parti Adayı Hazal Aras’ı desteklediklerini deklare etti.

Bugün akşam saatlerinde aşiretin önde gelen isimlerinden Hacı Hüseyin Aslan’ın evinde bir araya gelen yaklaşık 100 aşiret mensubu aileleri adına katıldıkları toplantıda DEM Parti Ağrı İl Başkanı Mehmet Umut Doğruer,Ağrı Belediye Başkan Adayı Hazal Aras ve Eş Başkan adayı Mehmet Akkuş’u misafir ettiler.

Birlikte hareket etme kararı aldıklarına vurgu yapan aile büyüklerinden Hacı Hüseyin Aslan ; Bugün burada sorunlarımıza çare üreteceklerine ve bizi bu köy hayatından kurtaracaklarına inandığımız misafirlerimizi ağırladık.

Yaşanan pratiklerden de biliyoruz ki artık bu şehrin kurtuluşu gönlü bu şehir ile atanlarla mümkündür. Sorunu bizimle konuşup çözümü bizimle hayata geçireceklerine inandığımız adaylarımız mevcuttur. Bu nedenle sorunları sıralamaktan korkan çözümleri başka şehirlerde yaşayanlardan dinleyenlerin Ağrı’ya bir faydası olacağını düşünmüyoruz. Bu kanaatle aile büyüklerimizle aldığımız kararı misafirlerimizle paylaştık. Allah yar ve yardımcıları olsun Allah bu kararımızı Ağrımıza hayırlı uğurlu etsin ,dedi.

Toplantıda DEM Parti Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Aday Maşuk Arpaç’ta mensubu olduğu büyük aile buluşmasına katıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Siyasetçi
Siyasetçi - 2 ay Önce

Dem partisi önde bu seçimi götür iki adayda Ağrı merkezin evlatları

Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Aşiretçilik çağındamıyız ne kadar gerisindesiniz dünyanın inanılır gibi değil son yaptığınız haberler.

Serhat
Serhat - 2 ay Önce

Allah bizi bunlardan korusun

Asi
Asi - 2 ay Önce

Bunlar hep blöf ama ne aşiret hep yalan bunlar zorbaci

SIRADAKİ HABER