Böyle Hemşeri Olmaz Olsun

Bir seçim yatırımı olarak kandırılan Ağrılılar böyle hemşeri olmaz olsun diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan kefil olduğu Yeşim Tekstil için yaptırım bekliyor

Böyle Hemşeri Olmaz Olsun

20 Mart 2019 tarihinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müjdelerimizin arkasındayız ifadeleri 3 yılda 5 bin istihdamın sağlanacağına kefil olarak Ağrı Tekstil Kent’te yer tahsis ettiği Yeşim Tekstil tası tarağı toplayarak Ağrı’yı terk etme çalışmalarını hızlandırdı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun seçim yatırımı olarak yaptığı açılışta ‘’ Biz Ağrı’da sadece bir üretim yeri değil, bir yaşam kalitesi vaat ediyoruz” diye konuşan Yeşim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya’nın yoğunlukta kadınların istihdam edildiği fabrikasında işçi kıyımına gittiği ve iş güvencesi ile borçlanan çalışanlarını ağır kış şartlarının yaşandığı Ağrı’da sersefil ortada bırakarak sırra kadem bastığı görüldü.

Bine yakın işçinin iş akitlerini sonlandıran ve Ağrı’ya sözde ‘’yaşam kalitesi’’ vaat eden 3 yılda 5 bin istihdam sözü ile Ağrılıları kandıran Yeşim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da boşa düşürdü.

O gün Ağrılılara verdiği sözün arkasında durmayan ,duramayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden Ağrı ‘’Fahri Hemşerilik’’ beratı alan Şenol Şankaya’yı bu gayri ahlaki ve gayri vicdani tutumunu açıklamaya ve bu süreçte Ağrı’da olmaları nedeni ile aldıkları devlet desteğini iade etmeye davet ediyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan Şenol Şankaya’ya elleri ile teslim ettikleri Fahri Hemşerilik beraatini geri alarak Ağrı’ya iade etmelerini bekliyoruz.

Ağrı sözünde durmayan ve zor şartlarda hayatını idame ettiren, çeyizinin taksiti ile genç kızlarımızı, çocuğuna ,evine aldığı ihtiyaçların borcu ile analarımızı yüz üstü bırakan sözünün eri olamamış bu adamı hemşerimiz olarak anılmasını zul sayıyor herkesin suskunluğunu da hayretle izlediğimizi ifade ederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya soruyoruz ‘’Sizin kefilliğikten anladığınız bu mu ? Size bir daha nasıl inanalım,nasıl güvenelim? Bunca garibin ahına sessiz mi kalacaksınız?

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2022, 21:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Eski işkur müdürü kıyas güven bunları işe aldı müdürün yaptıkları malum anca bu kadar taş bitti inşaata paydos

Muhsin tayhan
Muhsin tayhan - 1 yıl Önce

Agrin sesi kullagi olan basin neredesiniz yabanci ya yer vermek kolay agrida yaşiyan esnafimiza kapilar kapali benim şeker fabrikam var 5 yildir bize yer verilecek kobi kende yer yapildi torpili olan aldi işletmeler kilit vurulmuş ikinci şahislar devletin yerini kiraya veriyorlar nerde yönetim nerde adelet bunun hesabini kim verecek acaba bir araştirilsin

Admin
Admin - 1 yıl Önce

Seda Sayan hemserisinde rüşvet istemiş

Ağrılı
Ağrılı - 1 yıl Önce

Şehrin sahibi yok

SIRADAKİ HABER