Cemal Can'dan Ağrı'da istihdama dair müjdeli haber

Ağrı'da yeni istihdam alanları oluşmasının çalışmaları sonuç vermeye başladı.

Cemal Can'dan Ağrı'da istihdama dair müjdeli haber

Doğubayazıt Ticaret Odası Başkanı seçilmesinin hemen ardından ilçe ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir takım girişimlerde bulunan Cemal Can ilk müjdeli haberini paylaştı.

Seçilmesinin hemen akabinde sınır ticaretine ilişkin çalışmalara ağırlık veren Can ilçe ekonomisine katkı sağlayacak ve istihdam yaratacak girişimlrinide sürdürmeye devam ediyor.

Can’ın yoğun mesai harcadığı alanlardan biride gençlerin yoğun istihdam edildiği alanlardan olan çağrı merkezi oldu ve Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı Cemal Can yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye çağrı merkezi kurulacağının müjdesini verdi.

Göreve geldiği günden beri ilçe için başarılı projelere imza atan Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı Cemal Can Ankara'da yaptığı ziyaretler kapsamında pusula Call Center yönetim kurulu başkanı Dr. Hasan Adıgüzel ile yaptığı görüşmede Doğubayazıta ilk etapta 100 kişilik bir çağrı merkezi kurulacağı kararı alındı.

2023 yılında hayata geçirilecek olan projede ilk etapta 100 kişilik olarak başlayacak çağrı merkezinin bin kişiye çıkması hedefleniyor.

Bütün amacının Doğubayazıt a yatırım getirmek olduğunu belirten Cemal Can, her gün yeni proje ve yatırım için kapı kaplı geziyoruz ve şükür her adımda olumlu cevap alıyoruz. İlçemiz en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER