Cezmi Alpaslan'dan Sert Tepki

Ağrı Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cezmi Alpaslan'dan sert tepki

Cezmi Alpaslan'dan Sert Tepki

Ağrı Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cezmi Alpaslan bugün ticari taksi işletmeciliği yapan Musa İlgin ve İsa İlgin'in araçlarının kundaklanmasına ilişkin olarak bir açıklama yaptı.Alpaslan yaşanan olayı sert bir dille kınadı.

Cezmi Alpaslan yaptığı açıklamada ;Esnaf arkadaşlarımıza kim tarafından ve niçin yapıldığı henüz anlaşılamayan bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz.Ağrı da kar,kış demeden gecesini gündüzüne katarak kentin her bireyinin acısına ortaklık etmiş sevincini paylaşmış olan taksici esnafımıza nereden ve ne amaçla yapıldığı belli olmayan bu üzücü olayı şiddetle kınıyoruz.

Hiçbir gerekçe alın teriyle ekmeğini kazanan ve son kuruşuna kadar helali ile kazandığını ailesine çocuklarına rızk olarak taşıyan taksici esnafı kardeşlerimizin araçlarının böylesine alçak bir şekilde yakılmasını haklı gösteremez.Hiçbir sebep insanların ekmek teknesi ile oynanmasını meşrulaştırmaz. Güvenlik güçlerimizin konuya ilişkin başlattıkları soruştumayı en kısa zamanda sonuçlandıracaklarına inancımız tamdır.

Bizlerde Ağrı Şöförler ve otomobilciler esnaf odası olarak fail yada faillerin adalet önünde hesap vereceği güne kadar kardeşlerimizin yanında olacağımızı ve bu işin peşini bırakmayacağımızı buradan deklare etmek istiyorum.

Musa ve İsa İlgin kardeşlerimize buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor.Olayın takipçisi olacağımızıda tekrardan ifade etmek istiyorum ,dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 20:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adıgüzel cam balkon
Adıgüzel cam balkon - 6 yıl Önce

Reklam icin size nasıl ulaşabiliriz

SIRADAKİ HABER