CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan'dan Teşekkür Mesajı

CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan'dan Teşekkür Mesajı

CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan'dan Teşekkür Mesajı

CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan Örgütü Adına Teşekkür mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Aslan Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlunun Ağrı Programı sonrası bir mesaj yayımlayarak Ağrılılara teşekkür etti.

Aslan mesajında ; Sayın genel Başkanımızın kendi özeleştirisine de şahitlik ettiğimiz görülmeyen ,erişilmeyen coğrafyamızda halkımızın partimize yakınlığı tüm Türkiye’nin gözleri önünde cereyan eden muhteşem karşılama ile gün yüzüne çıkmış,Vatandaşlarımızın adalet arayışının eskiden olduğu yine partimizin iktidarında sağlanacağına olan inançlarını haykırmışlardır.

Günlerce teşkilatlarımızın meşakkatli çalışmaları sonucu hazırlandığımız programın öngörümüzün çok üstünde adeta bir mitinge dönüştüğünü görünce program akışı değiştirilerek esnaf ziyaretimiz gerçekleştirilememiştir.

Halkımızın Cumhuriyet Caddesini korkusuzca ve hiçbir yerden emir almadan hınca hınç doldurması genel başkanımıza ulaşma çabası bizleri Ağrı’nın ve ülkemizin yarınları adına yeniden umutlandırmış.Günlerce süren çalışmaların yorgunluğunu alan bir sevince dönüşmüştür.

Bu minvalde hazırlıkların tüm aşamalarında üstlendiği görevi layıkı ile yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizleri yarınlara daha umutla bakmamız noktasında destekleyen siz Ağrılı hemşehrilerimize yoğun ilginizden dolayı teşekkür ediyor ,saygılarımı sunuyorum ..

Ağrı’nın güzel yarınlarında ok daha umutlu birlikteliklerde buluşmayı diliyorum.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 2 yıl Önce

Az kaldı geliyor gelmekte olan...

Erol
Erol - 2 yıl Önce

Nihat başkan Ağrı seni sevdiği için oraya geldi helal olsun size başarılar diliyorum

Admin
Admin - 2 yıl Önce

Nihat aslan adam gibi adamsın her şey sana helal olsun

SEFA
SEFA - 2 yıl Önce

NİHAT ABİ DUALARIMIZ SENİNLE MUHTEŞEM BİR İNSANSIN SAYGILAR

SIRADAKİ HABER